Говоримо «Так» і «Ні». Це коротко, щоб не тлумити мозок. Потлумлені мозком і людським невіглаством часто використовують заперечну частку «Не». Що тут скажеш в оправдання, коли ми виросли за відсутності у громадських туалетах нормальних людських сидінь для зручності справляння фізіологічної нужди. Нужденні вижили за тих умов, але форма радянського колективного підсвідомого від цього не змінилася – більшість вірних колективному НЕсвідомому ніяк не осягнуть смислу слів на КОНу, бо не в силі виконати елементарні  заповіді  культурного виховання.

З метою зарадити бажаючим, які по-філософськи ставляться до нужди, у ЛабОРАторії Простору подбали про доступ до засекреченої спецслужбами інформації зі здобування волі. Щоб «кришка унітазу» не муляла сідниці залишками піску від національних шкроб’яків, ми класифікували заповіді «Не» за походженням. 

1. Від Слова: Не злоСлов, Не базікай, Не ворчи, Не галасуй, Не сюсюкай, Не хвалися, Не хами, Не кляни, Не обманюй!

2. Від Розуму: Не «парся», Не зівай, Не мудруй, Не «тормози», Не комбінуй, Не дурій, Не випендрюйся, Не стервеній, Не гордися, Не шахруй, Не зловживай!

3. Від Нервів: Не чіпляйся, Не торчи, Не топчи, Не витріщайся, Не колупайся, Не смерди, Не чіхайся, Не драпайся, Не свисти, Не чубся, Не човпися, Не бійся, Не гарячкуй !

4. Від Життя: Не спіши, Не «прогинайся», Не паскудь, Не плюй, Не насміхайся, Не чубся, Не зловтішайся, Не жалій, Не хами, Не мовчи, Не ганьбися, Не фальсифікуй, Не «підставляй», Не марнуй, Не кради!

5. Від себе: не думай, не чисть зубів, не обрізай нігті, не мийся, не чешися, не стрижися, не малюйся, не їж, не пий, не справляй нужду, не спи, не працюй, не лікуйся, не вчися, не говори, не пиши, не читай, не одягайся, не виходь з дому, не дивися телевізор, не слухай радіо, не сиди в комп’ютері, не грай, не співай, не танцюй, не спілкуйся віртуально, не займайся сексом, не молися, не медитуй, не посилай нікого нікуди, не чекай манни небесної, не люби і не матимеш клопотів!

Якщо маєш чим доповнити ФЕЙС і ПОТОЙБІЧЧЯ культу РА, допиши в коментарях.


  1. Viva 10 листопада 2011 16:00
    Тут хіба ще можна додати НЕ ДИХАЙ і НЕ ЖИВИ. :) Дуже вже вичерпно. А взагалі я 100%-во за 4 пункт. Щодо інших пунктів - можливі позови до Європейського суду з прав людини:)))
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь