Суспільні намагання побудувати цивілізацію на засадах матеріальних інтересів приречені на постійну війну між цими інтересами.

У безперервній війні постійно знищують матеріальні цінності, а духовне поняття цінності втрачає смисл, бо людина в кабалі є тільки гвинтиком, що пригвинчує якусь матеріальну річ. Знищити гвинтик означає відкрити доступ до речі. Суспільство гвинтиків приречене на знищення. Тому цивілізація не є словом, яке означує сучасний стан суспільств на планеті. Насправді, людство живе в міжцивілізаційному просторі й пробує якось утриматися при житті, щоразу більше втрачаючи надію.

МАТЕРіальне в свідомості сучасників є речовинним, тобто реально доступним. Про те, що в основі будь-чого матеріального є ідеальна інформаційна МАТЕРинська структура – МАТриця -  приховано від непосвячених у зНАння. Натомість, кожен наділений ідеальною структурою – інформаційною Матрицею тіла. Коли ми цього не знаємо, то й не вміємо собою управляти. Відповідно, людство створює одне за одним різні суспільства невігласів під нелюдські проекти матеріальної вигоди.

“Інтересом” Вільного Життя є божественний триб життя людей та їхніх суспільств – слідування шляхом набування божественної сили творення-создання. Інтереси ж проектантів держав та інших суспільних утворень – груп, партій, кланів, синдикатів тощо – є приватизованими інтересами з ціллю здобуття матеріальних переваг перед іншими й управління власним станом панування над іншими.

Таким чином, матеріальні інтереси одних входять у конфлікт з матеральними інтересами інших, і створюються умови для безперервної війни інтересів. За цим стоять люди, і вони гинуть – банально, через невігластво. Саме для підтримки їхнього невігластва й впроваджені різні релігійні проекти, де Слово Бог обігрується під матеріальні інтереси пануючих. 

Придивіться до зображення на рисунку, яке символізує окупацію церковними куполами МАТРИЦІ НАВИ. У центрі окупаційної зони, де ми перебуваємо, зображено два знаки-символи закабалення – хрест і п’ятикутна зірка. Нічого поганського у цих знаках нема, але їх використання для закабалення у форми новозавітного поганства і є Зброєю обрізаних від зНАння. Вони нею уміло користуються! А чому? Бо ми є невігласами і не знаємо науки знаковості. А вони знають, що можна створити власну символіку, надати їй відповідного смислу й за допомогою різних засобів здобувати силу й управляти невігласами. Вони – торгаші, Мамона – їхній бог, і сила їхня, хоч і тимчасова у цьому житті, але велика.

А що робить наш рідний знак божественного походження РОДУ Тризуб? Де належна Йому чудодійна СИЛА РОДУ Пращурів? Чому він не працює на творення України?

Запитання риторичне. Насправді, ми нічого не відаємо про знак українців, і тому він не є генератором дії для активації спонук до визволення з кабали. У суспільстві гвинтиків навіть нема стійкого масового інтересу до пізнання ЗНАКА РОДУ, задовольняються нав'язаним пояснення знака Тризуба як державного герба (???).

А відповідь на запитання “Чому не діє?” елементарна: ми користуємося ПОЛоВИНОЮ ЗНАКА - схемою ПОЛОвого народження рабів отих малих і великих! І при цьому ВИНУ носимо в позачассі. А ВОНО хоче бачити соРАТників за КОНом, а не рабів на ПОЛу, вільних у польоті, а не прив'язаних до отворів у Матриці. 

 

 

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь