Отруйні харчі

Volyn Times

Новини :: ВОЛИНЬ

Гастрономічний достаток має не лише позитивний ефект. Більшість людей, котрі підхопили гострі кишкові інфекції цієї осені, вважають, що заразилися недоброякісними продуктами харчування. Протягом останнього тижня на Волині зареєстровано 43 випадки захворювань, зокрема, гастроентероколітами інфекційного походження. Про це нам повідомила прес-служба обласної санепідемстанції.

Відомо, що хворі споживали сметану «Молокія» виробництва Тернопільського молокозаводу та сирок «Молочна родина» виробництва ВАТ «КОМО», котрі були придбані в магазині «Наш край» на вул.Львівській; сир «Російський «Добряна» виробництва маслопереробного комбінату Хмельницької області, що був придбаний в магазині «Наш край» на пр.Соборності; йогурти «Корівка» виробництва ЗАТ «Галичина», що реалізовувалися в магазині ТД «Салют» на вул.Конякіна; йогурти «Фанні» виробництва ТОВ «Молочний дім» Дніпропетровської області, що були придбані в магазині «Вопак-17» на Київському майдані. Двоє хворих пов’язують своє захворювання із вживанням яєць столових курячих виробництва Тернопільської та Березанської птахофабрик, які реалізовувалися в магазині «Вопак» на вул.Л.Українки та магазині «Колібріс-5» на вул.Рівненській.

Запобігти кишковим інфекціям можна — дотримуючись правил особистої гігієни, купуючи продукти лише в перевірених місцях: зважайте на термін їх придатності, а також буде не зайвим окремі з них піддавати тепловій обробці.


  1. Olga 3 квітня 2012 19:57
    З цим треба бути обережніше, треба памятати та дотримуватись правил!
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь