МАТРИСЛОВ: вступ

ВІРУС

Партнери :: ОНУКИ ДАЖБОЖІ

Все, що існує в Просторі й Часі, є Проектом Лабораторії Буття, созданим і усталеним спільно Матрицею, Модераторами і Користувачами Життя. 

Те, про що тут ідеться, висвітлює два українські погляди на існування Всього сущого. Перший пов’язаний із логічним лінійним мисленням, що встановлює причинно-наслідкові зв’язки матеріального світу, другий – із об’ємним цілісним мисленням, що встановлює первеневі образи доматеріального буття.

Обидва способи мислення працюють на тих самих матрицях інформаційного кристала простору і з використанням української Азбуки.

Людство загалом навчене ШКОЛОЮ лінійному мисленню на основі чужих Алфавітів (грецький, латинський, алефбет). Під них тисячоліттями впроваджується матриця життя соціуму, відома як кабала. Це несамовитий за масштабами руйнування Української суті Життя проект.

Ті, хто мислить образами, є вільними людьми і їх не можливо закабалити – їм не потрібні ні державні, ні релігійні, ні громадські, ніякі провідники у щасливе майбутнє, бо вони стають Модераторами Лабораторії.

Цей текст не черговим є повчанням від провідників, а укладений для пізнання істини про дію кабали. Той, хто пробує вирватися із залежності, таким чином, отримує знання про її зміст і дію на матричній основі.

Щоб создати і усталити (створити) Україну за образом цілого, маємо вийти у вільно-образний простір Лабораторії Життя. Там нас чекають ті, хто звільнився раніше. .

Історичний екскурс. Описи буття існували з незапам’ятних часів. Усі стародавні народи залишили спадщину, де є інформація про їхнє знання світотворення й буття. Але проектанти соціуму кабали на весь світ вилучили зі списку стародавніх український народ, щоб не заважав їм чинити беззаконня. З цією метою було продумано і впроваджено державу як апарат закабалення з усіма атрибутами (грішми, законами, банками, економікою, урядами тощо), наука і філософія, релігія і відповідне мистецтво. Відтак проект став цілком політично спрямованим.

Найбільший вплив для утвердження кабали мали для загалу народів Біблія і християнство, а для розумних – наука, філософія і мистецтво, відповідно впроваджені у ШКОЛАХ. Біблія – це загалом книга текстів про кабальну дію споконвічного й початкового Слова Бог.

Кабальна дія – це таке використання матриці в соціумі, при якому модераторами стають ті, хто себе вибрав і обставив захистами (гроші, капітал, уряди, ідеології, телебачення, радіо, інет тощо). Відповідно, користувачі стають рабами божими, тобто закабаленими. Звичайно, вони про це не здогадуються, бо їм твердять про радість буття рабами божими.

Біблія є колективною монографією народів на тему Творива. Зрозуміло, що кожен творив власне, а укладачі так компонували зміст і вносили такі зміни у тексти, які були їм вигідні для просування власних ідей та координації ідеології панування.

Таким чином, сучасний стан колективного несвідомого людства спотворений в силу здатності народів потрапляти під сугестійний вплив «провідників» у слово Боже. Незважаючи на різницю в релігійній прихильності народів, загальний стан, попри все, є кабальним, адже в соціумі нема ідей визволення від нав’язаної залежності від історичних форм життя в державах та руху до ВОЛІ.

Українці, попри штучне ніби вилучення зі шляху історії, завжди мали чуття ВОЛІ, ним керувалися й тому вижили як етнос, який прагне виконати зАДум щодо Проекту України в Просторі Лабораторії. Про це в Біблії, зрозуміло, не йдеться напряму, але можна прочитати, якщо відчувати і знати, де спотворено первісні тексти народів. Таке заняття - для особливо просвітлених.

А для небайдужих настав час познайомитися із зАДумом Матрислова - українського словесного опису спільної дії Матриці, Модераторів і Користувачів ресурсу життя.

 

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь