Українська Зброя Інформаційного Визволення

ОНРА

Партнери :: ОНРА

“Зброя” як метафора і як реальні засоби захисту життя людини усвідомлені проектантами цивілізацій давно. Слово Бог, передусім, є Зброєю. Тому саме це Слово проектанти цивілізації кабали використали для створення світоглядного КАПКАНА для народів світу, надавши йому змістів юдаїзму і християнства. Язичництво було первісною – поганською - зброєю кабалістів.

І коли язичницька Европа – Еврейська ОПА – доросла до усвідомлення безперспективності дерев’яно-кам’яного бовванізму, потрібно було придумати нову еру, в якій би правив нам подібний богочоловік із допомогою Слова з-А-кону. І Слово було залишене те саме, що було і за епохи бовванів – Бог! Але зміст уже закладався абсолютно інший – копіюйте живого, зримого, доступного спілкуванню, поклоняйтеся йому – він ваш. Ми його розп’яли з любові до вас, і для вашого ж блага ми ж його і воскресили. І даємо вам віру у повстання з мертвих! А нам добре з власним Богом вибраних – він обрав нас для панування над бовванами, нехай хрещеними, але позбавленими власної віри, релігії, церкви. Беріть, нам не шкода! Бо ж ми взялися ПРАВити зАкон, ви ж нездатні! Ось приблизно так міркували мамоністи…

Тепер, коли знову захитався престол обовванених, у Кірілла трясуться ноги – Україна вислизає з кабали!

Зброєю є українська мова і стиль мовлення, триб життя, згуртованість у громаді, філософія і наука, державний устрій, ресурси тощо, і вже в останню чергу – технічні засоби війни. Це доступна інформація.

Але досі не говорилося про Зброю Інформаційного визволення. Переспівування "бандерівської" ідеології, панове, то вже нічого не змінює, бо в тих співосмислах нема суті визволення, а тільки "колупання в носі". 

Маємо переосмислити наше минуле так, щоб дані українцям знаки інформаційної волі не блокувалися обовваненими знаннями про історічні знаки нації і держави - Тризуб, Прапор, Булава

 Знаком закабалення українців є Тризуб, бо в ньому закладено символічну схему  статевого акту чоловічого й жіночого органів на тлі матриці куба. Це саме бачимо в конструкціях церков. Отже, нам підсунули знак всезагального закабалення людини в цій Матриці - приреченості до статевого множення собі подібних рабів

Для пояснення, перейдемо на діалог.

- Як таке могло статися?

- Дуже просто - знищенням трипільського знання про матричну природу управління світом.

- Яка схема є нашою, українською?

- Та, що закладена у наших вишивках із геометричним змістом.

- Чи сумісні схеми Тризуба і геометричних орнаментів?

- Так, цілком, але Тризуб - це обрізана схема з використанням кривих ліній руху енергії, а геометричні орнаменти відображають інформаційну Матрицю Всесвіту. 

- Яким же має стати знак української нації?

- Матрікон! Це - стилізація матричної схеми, що є в Тризубі, до рівня орнаментальної символіки, і долучення до неї протилежної частини. Тоді отримаємо два знаки: ПЛАН Матриці й Програму дій. І ці два знаки стануть Новою Зброєю Інформаційного визволення українців. 

- А як же синьо-жовтий Прапор?

- Його потрібно тільки повернути на прямий кут, щоб отримати дві рівні вертикальні смуги. Тоді матимемо схему Інформаційного світлового стовпа - КОН УкРАїни. І незалежно, який із кольорів буде зліва чи з правого боку, бо у Всесвіті нема сторін, є тільки ВІСЬ!

- Булава залишається символом державної влади?

- Нам не потрібна держава рабів, нам потрібне суспільство Вільних Людей планети. Тому булава має набути форми СКРИЖАЛІВ МАТРІ - інформаційного тіла, що стане символом влади українців ЗА КОНом!

 Щоб отримати Зброю Інформаційного Визволення з кабали, потрібно осягнути, передусім, фундаментальні знання Ідеї України, а саме:

1) Україна – це символічна назва духовної спільноти людства, що має в основі План і Програму фундаментального існування в світах для будь-яких народів;

2) метою духовної спільноти є життя у ВОЛІ;

3) завданням України є триб (уклад) життя народів, де люди осягають статус Духовних Істот, Духовних Особистостей, Духовних Спільнот, що дає їм змогу подолати смерть;

4) умовою переходу є рівень оволодіння Духовними силами і станами;

5) мірою готовності до життя у ВОЛІ є стан ВІРИ, здобутий практикою життя!

Ось і вхідна, й вихідна точки нашої Зброї – ВІРА.

Що чуєте в слові? В Іі – РА! Що це за Іі, і яке РА потрібно осягнути, щоб набути стану ВІРИ в собі, в народі?

Відповіді – у Матриці кожного з НАС! А зміст практики ВІРИ повинен викристалізуватися спільною роботою над Проектом Української Цивілізації.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь