МАТРИСЛОВ: зауваги

ВІРУС

Партнери :: ОНУКИ ДАЖБОЖІ

  1. Україна це Проект ЛабОРАторії Буття.

Непосвячені в Проект України користувачі не знають зАДуму, меж України в Просторі, початку й кінця творення, мети і завдань, цілей буття, сенсу тощо, але цього й не потрібно. Важливо, щоб вони відчували себе вільними соратниками Матриці й Модераторів із реалізації життя в Просторі.

Серед Користувачів є ті, хто має зв’язок із Модераторами Буття. Вони можуть дещо висвітлити з того, що знають про зАДум України.

Матрислов складено з двох збірників книг намірено. Перший написано за методикою лінійного (логічно-матричного) осмислення історії Творива, що є основою закабалення, й пов’язаний із біблійним сюжетом. Другий написано за методикою об’ємно-точкового (образно-матричного) осмислення Творива в цілому.

Щоб зруйнувати дію матриці біблійної кабали, де діють слова-капкани Господь Бог, Він, Он, воно, Змій, Адам, Єва, Каїн, Авель, споконвіку, на початку, слово Бог тощо, ми в першому збірнику книг Матрислова вибрали стилістику вільного художнього викладу історії Творива, узагальнену глибинним символом українськості словом Мамай.

При цьому вважали за потрібне зберегти наявне в Книзі Буття Біблії означення Композиції матриці - використано символіку букви І: всі речення починаються з букви І, бо кожна Матриця збудована з цих елементів. Вони забезпечують подобу всього сущого – творять єдину матричну основу буття образів.

Другий збірник книг Матрислова розглядає Твориво об’ємно-образно, тобто за нескінченним єдиномоментним творенням буття Мамая, щомиттєвим розгортанням Його сутностей із самих себе не шляхом ШКОЛИ – шкутильгання колами й петлями в заШарканих шлапаках, а в результаті нескінченного розгортання чуттєвості образу на даній кожній людині матричній основі.

Мамай творить за методом образно-логічного відтворення самого себе як цілого світу з самого себе. Мамай – вільнонароджений. Ніякий капкан не введе його в оману, бо за ним слідують і співають українських пісень і Господь Бог, і Змій, і всіляке воно, що вибрало собі сКОН-віку.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь