ВІРА – це настрой людського єства (камертон ладу), набутий у результаті психофізичного налаштування на взаємодію з божественними силами. ВІРА – це метод, що забезпечує особі комфортне перебування в змінних умовах життя й дає змогу духовно зростати.

Я так визначив, і цим способом успішно користуюся. Чому? Бо (БОГ) налаштування – це встановлення зв’язку інформаційної системи людини  з полем Всесвіту. Людина є малим Всесвітом, і її організм діє аналогічно з усім світом.

Слово насТРОй вказує, що у кожній людині нас ТРОЄ – фізична людина, психічна й духовна. Фізичним тілом управляє ДУША. Тому тільки через  психічне настроювання - бажання, любов, націленість до Волі – можна змусити тіло виконувати відповідні установки ВІРИ.

Коли я  навчився настроюванню, при входженні в Інфополе кожного разу відчуваю дрижання осі – спинним мозком проходить ток, і я розумію, що ВІРА діє – мені відкрили БРАМУ.

Отже, умови в І – РА виконано: моя вісь І, що пронизує тіло від макіівки голови до п’ят, починає коливатися в резонансі з віссю Всесвіту. Коливання утворюють ток, який відкриває джерела світла РА – в мозку (світло розуму), в серці – світло почуттів, в спинному мозку – світло відчуттів. Це різні РА!

У такому стані організм готовий до роботи з доступною інформацією – від Вашого бажання і спроможностей залежить, що хочете пізнати чи вчинити у Всесвіті.

Найважче подолати знання про те, що є бєкт ВІРИ - Бог, Мамона, люди, добро, боввани, золото, слава, сусід, теща, народи, катарелі, суд, влада закону тощо. На цьому місці має бути знання довіри чи недовіри, аж поки не втямимо ТЕ, що ВЕДЕ. ВоНО і буде ВЕДОЮ українця - силою життя у Волі.  

Оскільки божественна дія ВІРИ має в основі володіння ТРИСУТТЯМ, кожен має навчитися володіти власною Матрицею - Мамайною силою, власною ПРАВою - Душею, яка править зміст емоційного життя Матриці відповідно до мети і завдання дії, та власною ЯВОЮ - діями ВОЛІ. 

Язичники мали ВІРУ в різноманітні сутності НАВИ, ПРАВИ і ЯВИ – культ Великої МАТЕРІ, культ Предків, культ РОДУ. Язичництво – культ многобожжя. Сучасні українці загалом перебувають у християнстві й сповідують культ Бога в трьох лицях – Трійцю, окремі групи іменують себе знову язичниками, а ті, хто пішов за Левом Силенком, - РУНвірними з головним божеством ДАЖБОГОМ.

Як бачимо, культи спиралися на окремішні божественні сутності НАВИ, ПРАВИ чи ЯВИ. Християнство обезобразило ТРИСУТТЯ до Трійці, чим спримітивізувало вчення  божественного, створило умови для лжетлумачень Біблії за політичними віруваннями.

ЧАС ВІРИТИ!

 

 

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь