Волинська влада починається з вішалки

Volyn Times

Новини :: ВОЛИНЬ

Один із засновників МХАТу - Костянтин Сергійович Станіславський - вдало зауважив, що «театр починається з вішалки». Наша волинська обласна влада також починається з неї… 

Увійшовши в адміністративну будівлю, яку ділять між собою Волинська державна адміністрація та Волинська обласна рада, одразу всім єством відчуваєш на собі холод цих начальницьких кабінетів. В адміністративному вестибюлі, де розміщений гардероб, - такий же «дубар», як і на вулиці… Лише привітні господині гардеробу, закутані в теплі кожушки, намагаються приємним словом й усмішкою компенсувати недбальство своїх керівників, вручивши замерзлими руками сіру мітку номерка, що засвідчує вашу присутність в чиновницькому царстві. 

Встановивши модні розсувні двері, з якими постійно виникають технічні проблеми, обласні керманичі забули додати туди елементарний відсікач холодного повітря. Та й над опаленням, мабуть, не дуже «парились». Ось і панує холод в приміщенні адміністрації, яку пильнують "задубілі" міліціонери. Вони, між іншим, гріються в завбачливо облаштованому поблизу кафе, де молода дівчина в кожушку продає каву і чай замерзлим візитерам. 

Вмостившись у шикарних, дорогих і теплих кабінетах, начхати керівникам області на своїх простих працівників, які щодня змушені в холоді обслуговувати клієнтів владного олімпу. Здоров’я гардеробниць їх абсолютно не хвилює. Тож змушені жіночки, в очікуванні чергового відвідувача, закутавшись в теплу одіж, ховатися від холоду в маленькій конурці розміром  - як телефонна будка, що прилаштована збоку в гардеробі … 

Невже не бачить цього головний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, яка часто буває на червоних килимках цієї владної будівлі? Можливо вимоги про оптимальні величини температури, згідно з Державними санітарними нормами, вже не діють на території владних кабінетів, а ця територія чиєюсь постановою стала вільною від совісті і закону…? 

Волинська влада починається з власної вішалки - і якщо такий порядок в її гардеробі, таке ставлення до її працівників, то чого очікувати нам, споживачам її послуг? Що скажете, шановний Борисе Петровичу, Володимире Івановичу та Наталія Вікторівна?.. 

Ось така вона волинська Європа, ось таке воно волинське шанування жінок… 


  1. ЛабОРАторія простору 24 грудня 2011 14:40
    АСтілецьПідГеографомДушВолинськихІзПідігрівомІ протигеморойнимОтвором?

  2. Дембицький Віктор 27 грудня 2011 6:46
    Тож на цьому їм не попіаритись ...тому й пофіг!
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь