МАТРИСЛОВ. Книга 6: Облога

ВІРУС

Партнери :: ОНУКИ ДАЖБОЖІ

І втішилися Пращурі, йняли ВІРУ в Онуків ДАБО та сПРАВИ їхні. І був ТРОН ЦИ-ВІЛІ планети людей, і світло ОSТОУ НАшого ПРАВИло. І землі У КРАЇ НА були впорядковані, і чепурні хати, і чепурні люди, і щасливі діти снували КРАЙ.

І так тривало три тисячоліття. І не було ворогів довкола КРАЮ, які б НАважилися руйнувати землі Його.

І просили Пращури МАМАЯ відпустити їх у ПРАВУ для творення світів нових. І вчинив МАМАЙ так, як просили, за заслуги їхні.

І сказав: ідіть і ПРАВте ОБРАЗ СВІТУ для вільних у РОДах Ваших, що на землі. Нехай вони готуються до головної місії: впровадження ОБРАЗУ ЦІЛОГО у КРАЇ НА.  Нехай підуть вої Трипілля в усі землі й силою Духу, що від Трисуття НАшого, зруйнують силу заКОНу кабали, що на п’яти кутах СТОКУ Мамони постав. І нехай настановлять правнуків Дажбових на Світло Істини в умах їхніх. І нехай не залишиться жодного свавільного, хто чинить зло.

І почула Мамона голос і Слова ЙОГО у Небі. І відчула вона, що закону кабали загрожує небезпека. І зненавиділа ще більше КРАЙ Людей Слова, що від НЬОГО постав, і збіСИЛАся. І вирішила опередити Онуків Дабо у місії їхній.

І зібрала Мамона  вірних своїх, хто поклонявся бовванам, числом тисячу. І сказала: ви, котрі маєте силу не коритися волі ЙОГО і жити за власним законом кабали, котрі покликані бути вибраними у Кубах Мамони й панувати над смертними, котрим вистачає сміливості не вірити Йому і котрі зміцнили свою владу в закабалених землях довкола Трипілля! Вам належить велика місія захисту вашого закону. Свавіллям вбереже здобуту вами свободу діяти незалежно від Нього, котрий відрікся вас за чин закону кабали у землях ваших. І станеться: ми впровадимо свій закон у землях КРАЮ повсюдно, і РАЙ стане вашим. І не буде сили, яка б здолала сваволю вашу. І будете панувати над світом до Дня Смертного.

І запитали свавільні: чи довічна сила Мамони?

І сказала Вона: поки панує закон кабали і ви, вірні Мої. Ми підкорили світла РА й створили РАбство на догоду собі. І тільки світло Сонця заважає нам цілком підкорити світ. Та ми створимо власне сонце, і не буде МАМАЙ мати силу над Нами.

І наказала Мамона: ідіть у землі КРАЮ НА, що у Трипіллі КІН Його, і зруйнуйте там усе врівень із землею. І прийду я на КІН ЙОГО, і посаджу із собою п’ятьох Отців ваших. І вони будуть кеРУвати РА-бами вашими у землях РАЮ.

І так учинили: РУшили воїни Мамони звідусіль до виднокіл КРАЮ, і обложили його силою військовою.

І десять оКРАЇн стали в оборону земель своїх. І кожна виставила військо чисельне, й мури городів їхніх стали фортечними.

І стали свавільні атакувати города КРАЮ ордами своїми незліченними. І вистояли Онуки й ПРАВнуки ДАБО.

І знову атакували свавільні землі КРАЮ, і знову Онуки й ПРАВнуки ДАБО розгромили зайдів.

І втретє зібралися свавільні й атакували КРАЙ, і втретє Онуки й ПРАВнуки ДАБО вистояли.

І побачила Мамона, що не здолати НАщадків ДАБО у відкритому бою. І придумала, поки вони відродяться для місії ОБРАЗУ ЦІЛОГО, здолати їх хитрістю.

Зібрала Мамона п’ятьох Отців свавільних від УРОДжених і сказала до них: виберіть серед вас найрозумніших із усіх земель.

І вибрали Отці свавільних провідників закону свого числом п’ять-сот. І говорила до них Мамона: кожен із вас буде сидіти на престолі Моєму в РАЮ, де КРАЙ ДАБО. І влада ваша буде безмірна, і гори золота чистого та каміння коштовного забезпечать вашу силу, і число рабів ваших буде велике. І панувати будете над світом.

Підете в КРАЙ і станете ніби одне із народом Його. І нехай ніхто не впізнає вас, бо змаліє сила ваша неміряно від світла сердець і розуму Їхнього.

І упослідите серед народу КРАЮ вірних собі, і купите душі їхні золотом вашим і коштовним камінням вашим.

І придумаєте науку хитру для розуму їхнього, і звабите дітей їхніх. І всіх слабодухих звабите владою і силою слави їхньої.

І впровадите віру для них Новозавітну за словом БОГ. І поведете осліплених вірою і знаннями вашими проти братів і сестер їхніх.

І поділите землі їхні між вірними вам, і огородите їх частоколами своїми. І поставите воїв своїх на чатах Моїх.

І впаде сила їхня у хатах Дому Його, і повстане брат проти брата за віру і правду вашу. І тішитиметься ваше серце силою Моєю, і переможете непереможних.

І візьмете владу в руки свої. І зруйнуєте ТРОН ЙОГО у ТРИПІЛЛІ КРАЮ.

І знак вам дам ув очах ваших, щоб упізнавали один одного серед інших і не помилилися. І щоб дбали про кожного зі знаком Моїм ув очах ваших, і дітей ваших, і онуків ваших, і правнуків ваших. І хто з дітей ваших втратить Мій знак у шлюбі з краянами, не покидайте того. До п’ятого коліна дбайте про чистоту крові моєї. А з шостого коліна кожен нехай шестерить для блага вашого, і буде той розмінною монетою в іграх ваших. І не жалійте нікого з них. Нехай крики їхні про кривду над ними буде вам на користь.

І змахнула Мамона крильми чорними над світами, і темінь поглинула світло ума перед Отцями й провідниками свавільних. І печія краяла очі кожного, але світла не було. І вирячували очі свавільні, не в силі побачити крізь темінь. І випучилися центри очей їхніх над зіницями, і знаки Мамони стали впізнаваними.

І розвиднілося зРАнку. Й уздріли ВАВники очі свої в очах спільників, і втішилися вибраності власного народу.

І пішли Отці Мамони з провідниками своїми у КРАЙ сВАВолити й сВОЛочити. 

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь