Духовні Істоти, Особистості й Спільноти

ЛабОРАторія простору

Партнери :: УКРАЇНСЬКА ЦИВІЛІЗАЦІЯ

ДУХ – Слово, що свідчить про Першооснову, НАВУ, Матрицю світовлаштування. З цим Словом пов’язана міфологічна суть Матері, Матерії, Матрі – вони визначають думання про способи народження життя і всього у ньому. Три букви – Д, У, Х – графічно демонструють, які лінії зв’язків Матриці задіяні: чи у Всесвіті, чи у світі, чи в тілі людини, чи в будові дерева, чи його плоду, чи людського сімені тощо.

Знання Слова ДУХ і ВІРА як духовний стан сили Духу, переживання Духовної суті в собі, відання духотворчості є складниками становлення духовності людини, громади і більших спільнот.

Учителі вчать, що знання Слова ДУХ закладені в Азбуці Русовенців загалом і в самоназвах кожної з трьох букв. Вони свідчать, що прямокутні і косоХресні зв’язки Інформаційної системи Матрі є Добрими, УкРАїнськими, ЦЕнТРОутворюючими. Що нам дає їх знання? Ми вчимося розрізняти  і бачити невидиму інформаційну систему, яка є каркасом образів природних форм, управляє нами і всім світом. Вчимося управляти енергіями, які індукують інформаційні системи, насамперед, у власній суті, у громаді, на Землі і через це – у Всесвіті.

Це – перший крок до управління системами, природними обєктами і самим собою як народженими вільними.

Знання конструкції та функціонування інформаційної системи тіла, мозку, кожного органу, створює засади управління ними за відповідною образністю. Тоді питання здоров’я людини не є проблемою, адже ми формували б образ життя як запоруку здоров’я, ліки набули б образних ознак, бо вони б не лікували хворобу, а регулювали образний стан тіла та його органів тощо. Тільки так зміст знання ТРИСУТТЯ набуває сутності Життя.

Це – другий крок до управління системами, природними обєктами, самим собою та громадами як образами Життя.

Якщо б ми знали, як влаштована, наприклад, інформаційна структура ділянки нашої садиби, ми б точно знали, де що повинно розташовуватись і яким чином керувати процесами на цій ділянці, щоб вони служили нашому духовному становленню тощо.

Вчителі Українців учать, що відчуття духовної сили дається людині станом психіки – процеси сприйняття набувають божественного змісту: ми бачимо і чуємо образно, мислимо за образами, які можемо перетворити у твори мистецтва чи у духовний триб життя тощо. Але в основі образів є Матриця - ПЛАН творення "за образом".  Відтак, уподібнюємося  в діях та житті богам.

Вчителі Українців учать, що переживання Духовної суті в собі дає можливість переживати стани емоційного багатства образів, стати творцем красивого і необхідного для становлення Індивідуальності чи Особистості.

Наші Вчителі також учать, що вищим проявом даності Закону людині є відання духотворчості: ми не потребуємо застосування особливого мислення для здобування знання – воно нам дається образами і словами, почуттям і емоціями, просвітленням і силою волі.

Результатом українізації Духу людини є набування ознак вищих людських духовних сутностей. Духовною Особистістю стають при набутті стану духотворчості, що забезпечує рівень Провідника Духу в громаді. Духовною Істотою – при рівні Провідника Духу в суспільстві.

Суспільство, що створило триб життя з духовними цінностями божественного рівня, є Духовною Спільнотою. Її готовність до життя в іншому вимірі визначається якістю володіння Духом та цілеспрямованістю на побудову світу з відповідними параметрами духовного буття.

 

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь