Ш М: Уроки вільнодумства 5: Азбука - Три суті одного

ОНРА

Партнери :: СОКОЛО

Допоможи учневі –

навчи його мудрості Пращурів, щоб він не блукав.

 

- РУНАР! – привітався МАМАЙ.

- РАNУР! – відказали Ратники.

- Друзі! У Школі є три відділення. Одне невидиме - НАВА, в ПРАВу можна потрапити тільки після складання іспитів на вміння переселятися в інформаційний вимір, а ми ОСЬ перебуваємо у Яві. Кожен із Вас буде займатися в трьох відділеннях одночасно. Мета - маєте навчиться збирати в Ціле власні сутності – духовну НАВу, психічну ПРАВу й фізичну ЯВу. Я сказав ОСЬ. Хто що почув? Он, відповідай.

-  Ходили ми колами й топтали стежки вісімками так само, як Земля коловодить шляхами небесними довкола власної ОСІ, ОСІ Земля-Сонце й ОСІ Сонце-Зодіак. Ти сказав слово про ВІСЬ, Учителю.

- Добре! І, скільки променів у Твоїй ОСІ?

- Три. І кожен скручений довкола іншого. Коса!

- Аз! Як це ти косу ОСІ кожного плетеш?

- Три промені Трисуття, три промені світла, звуку й речовини й три промені фізичного, психічного й духовного. Разом складає Де? В Ять!

- Вед, Ти зрозумів, що Аз мовить?

- Він каже про те саме три, але по-різному озвучене, різними поняттями.

- Глаголь, а Ти як розумієш потроєння триєдиного?

- До появи світла, звуку й речовини з темноти Вічності є Трисуття Нави-Прави-Яви як Одне – це по-науковому називається метафізика. Після їх появи є Трисуття фізичне – і світло, і звук, і речовина виявляють себе за власними ознаками. З появою людини стає можливим відображення Вічності органами відчуття і сприйняття. Людина починає розрізняти духовну суть НАВИ, психічну суть ПРАВИ і фізичну суть ЯВИ.

- Молодець, розумно глаголиш! Добр, а ти чому мовчиш? У чому Твоя мудрість чотирьох?

- Щоб невидима суть Три помножена на три стала видимою для вимірювань, потрібно об’ємні сутності Одного триєдиного дев’ятизначного перевести в площину зображень, що поєднує поверхню із центром системи подій. Цей зміст передає знак спіралі. Тоді стає доступним четвертий вимір – ЧАС! Тіла сакральних кубів пильнують ЧАС, і Я, як виразник кубів, пов’язую матрицю Трисуття з матрицею Чотирисуття. Добрим це є для мислення, але дуже складним для мудрості.

- Єсть, чи для тебе є складною мудрість переходу Трисуття в чотиризначність?

- Так, Учителю. Бо людське сприйняття є одночасно дзеркальним за стороною відображення Трисутнісного, логічним за словесно-числовим кодом і ємоційним за психічним забарвленням! Знову Єсть Три суті, але вже сприйняття. Відтак, маємо п’ятий елемент буття Вічного – на площині перетину трьох рівнів об’єму Одного, забарвленій емоційною силою Душі. І мене не може не дивувати множення триєдності, тому я гукаю щосили: ЄСТЬ життя Вічне!

- Sело, яке ШІСТЬ Ти пильнуєш, що за ШЕСТ тримаєш у руках?

- Моє Шість стосується площини Матриці Трисуття, в якій спіралі в’ють енергетичні S-струмені довкола ОСІ – заплітають КОСИ. Моя ХАТА є шестикутником НАВИ. Вона – шестерня руху. Тут Сварг гнізда в’є, тут - спільна могила Пращурів і Предків Наших. А Шест мій – то ВІСЬ, про яку Ти, Вчителю, говорив, але вкладена в ХАТУ три рази. То Тризна – СТІЛ ОСЕЙ. ОСІ тримають вершини шестерні. І я, таким чином, Трисуття – потроєння ОСІ - тримаю.

- Zемний, Ти чому соваєшся на ОСІ, місця мало?

- Ні, місця достатньо! Це я так кутові точки двох протилежних трикутників Матриці утримую, щоб косі ОСІ силу свою проЯВили.

- То і Ти  Косу плетеш?

- Плете Sело, я ж тільки утримую Простір, щоб Sело не вийшло з ХАТИ.

- Иже, А Твоя робота в чому проявляється?

- Я тримаю кути двох Матриць – Zемної та Nебесної.

- Нащо?

- Аби Фіта в ХАТУ ввійшла й Кола свої топтала довкола ОСІ! (Наступний урок 6)

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь