Ш М: Уроки вільнодумства 11: ПЛАН і ПрогРАМА МАТРІ

ОНРА

Партнери :: СОКОЛО

Допоможи собі –

осягни Центри ДУХУ Твого задля виходу з Матриці

 

- РУНАР! – привітався МАМАЙ.

- РАNУР! – відказали ОНОї.

- СоРАтники! Маємо навчитися збуджувати Центри Тіла свого за ПЛАНОМ МАТРІ й виходити з Матриці за ПрогРАМОю Матрі. Для цього скористаємося побудованими Вами схемами ПЛАНУ й ПрогРАМИ Життя.

ПЛАН

Хід роботи: всідаєтеся зручно й зосереджуєте увагу на ПЛАНІ Життя. Він є Ключем, що відкриває Програму Життя Матрі..  Думаєте про те, як Ключ охоплює КОНтрольні точки Вашого тіла - КІН. Промацуєте кожну КІН-точку чуттєво, стимулюючи виникнення в ній оптимального осередку збудження. Пройшовши всі КІН-точки, зусиллям думки переправляєте енергію з кожної в Центр Двокола – Серце+Сонячне сплетіння ПрогРАМИ Життя.

Доводите збудження до межі втрати логіки й переселяєте енергію від Центру на інформаційну ВІСЬ, роздвоївши потік (ефект біфуркації).  Відчуйте збудження в Центрі мозку й  у КІНчику хребта.

Скрутіть світлопотоки з кожної КІН-точки в линву (сТРУну) так, щоб втратити відчуття тіла. Натягнуть линву почуттів до виходу через ВІСЬ у безкінечний простір, розхитуючи її – гРАйте на власній стРУНІ. Утримуйте відчуття линви до межі досягнення руху світла й «вийміть» із простору образне відчуття ВОЛІ (виобРАзнення власного божественного Я).

Із ним (Аз) або залишаєтеся, управляючи волевиявом Простору, або повертаєтеся в тіло опрацювати логічну суть образів ВОЛІ.

Засвоївши методику, виберіть власну подальшу роль у Полі Волі: Вчителя, Наставника чи Вільного характерника. Кожен із образів вартий уваги як КІН. Але не забувайте: ВИ – МодеРАтори Поля України. В КРАЇ живуть ті, хто ніКОЛИ не знав Божого Задуму.  Вони можуть мати потребу в Вашому Вчительстві, Наставництві й Характерництві. Зважайте на гідних участі в світовій дРАМІ, бо від них залежить напруженість Поля ЛабОРАторії Простору, де горить ВОГОНЬ УкРАїНИ, гоячи Рани Неба й Zемлі.

Не забудьте відвідати КІН Неба України, де Леся Українка застосувала ЛУЧЧя, щоби гоїти РАНИ Неба УкРАЮ. 

Якщо відважитеся творити власні НебесНІ й ZемНІ Тіла Простору УкРАїНИ, приходьте на наступне заняття. Перед тим маєте скласти ІСПИТ на уПРАВління ДУХОМ – володіння методом переходу.

(Наступний урок відбудеться за умови готовності Учнів до здвигу України)

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь