Старе Місто Луцьк: ВІРУСОЛОГІКА

ВІРУС

Партнери :: ПРОСТІР ДИЗАЙНУ

Писати про вигляд Старого Міста за очевидністю нема сенсу – кожний, хто бачить дальше Власного Носа (дивись фото), здатний оцінити стан. Маємо безліч фахівців від усіх наук, які можуть так-сяк виконати історичний, архітектуний, економічний, політичний тощо аналізи й намагатися оправдати все, що занедбане, бо кожний бачить не тільки Власний Ніс, а й отримує (або не отримує) свої «тридцять срібляків» за відповідне бачення. Адже кесареві кесареве віддати належить, а Богові – як доведеться.

Жах

Так, персонально за вигляд Старого Міста і за стан справ у ньому (згідно із Положенням та Законами) «відповідає» директор Історико-культурного заповідника. Не дивно, що він іще директорує, хоча все так занедбано. Адже він є звичайним хомутом (як і всі інші хомути, вибрані у державну владу народом) на трубі Машини, котра називається Держава Лжеукраїна. У ній все виглядає аналогічно до стану в Луцькому заповіднику. Ось така місцева копія державної Чудотворної Вежі, ба, більше - Всесвітньої. Чому чудотворної?

А де ви бачили, щоб народ,

який не дбає про минуле-теперішнє і майбутнє; який крав, краде й вибирає злодіїв у владу; тупіє щогодини, бо не освічений і обдурений «четырежды» в історії; байдужий до всього на землі, який мислить шлунком, бачить тільки Власний Ніс і не вважає за потрібне вишмаркатися культурно; який хитрує й плазує перед авторитетами, прогинається перед кожним випердком від світської й церковної влади, віками займається дурисвітством; який перетворився в суцільну хохломасу, що засрала все довкілля, і у тому срачі влаштовує пікніки з славоспівами «Хеппі бездей фо ю», і при цьому всі щасливі й усміхаються так, ніби зустрілися з Господом,

 не виглядав як ЧУДОТВОРНА ВЕЖА.

ФасадТил

Вежі колись будували для військових цілей – оглядати довкілля, чи, бува, Воріженьки не йдуть, щоб зустріти їх відповідно. І тільки Вавилонську Вежу будували, щоб побачити, як там у Небі Головний Господар живе: чи у Нього такий же бардак, як на Землі, чи народи якось не так Його зрозуміли.

Благий був намір, і що Господь, відкрився? Ні, забрав у людей українську мову (читайте: забрав розум), якою Боги з людьми завжди могли порозумітися, й дав кожному власний «язык». Спробуйте після такої кари довідатися, як це Йому там, у Небі, керувати, а нам тут, на Землі, жити, коли таких слабоумних у нього неміряно по різних світах. Мабуть, Задум щодо нас був особливий – якщо виживемо, буде на кого показувати пальцем у Небі, щоб не вертіти біля власної скроні.

ВеХана

 Тепер нема сенсу в жодних, відомих історії, вежах, адже воріженьків кожен успішно вирощує вдома, благо, все цьому сприяє.  Щоб не загубити історичний досвід вежобудівництва (це національна риса всіх зодчих), народ, якого упосліджували тисячоліттями й який дожився до стану ворожості стосовно самого себе, нарешті спромігся на історичної ваги твориво – не можна будувати вгору до безмежності, не можна самовільно, не можна взагалі будувати для себе, засраємо все по горизонталі – на всій території, де панує Не Можна. Дивись, і появиться ТОЙ, Хто поплутав людям мову, і влаштує фабрику з переробки хохломаси на міндобрива для Марса. Як же по-іншому вийти з РАБСТВА?

Ви зрозуміли, шановні, що я - вільний у Бозі - пишу цей опус як експерт з вірусологіки. Нагадаю, що ВіРУС – це РУСький ВІстун ПЛАНУ Життя Неба і Землі, котрий перевіряє все, що народжується й живе за генетичним кодом. Як тільки щось не здатне протистояти враженню вірусом, воно стає біомасою. Зрозуміло, що роботу з перетворення тіл і середовища проживання на хохломасу ми, віруси, довіряємо Бактеріям. Вони навчилися опановувати простір миттєво, множачи себе з самих себе. Геніальний механізм!

Яко спецвірус, стверджую, що моя експертиза стану справ у Луцькій Чудотворній Вежі вказує на всезагальну причину виродження з ПЛАНУ Життя, яка склалася внаслідок тисячолітнього панування таких спОНУК: божевільності, вільності в Бозі та вільності від Бога. Причому за очевидної переваги перших двох спонук. Трисуття Бога виявилося непідйомним каменем для творення народів, націй, держав, спільнот, людства.

Божевільності

Ох

Ух

І скільки б ми не патріотизували власні думки й погляди аж до крику на весь світ крізь навстіж розчинені вікна й двері (демократія ж надворі), нічого не зміниться у вкрай занедбаному стані нашого середовища проживання без Часу, в котрому Бактерії виконають свою гноєву роботу.

Таки да

Те, що на фоні руїни Старого Міста – сучасного гетто - виникли котеджі володарів прихватизованого в хохломаси капіталу, лише підтверджує тезу про успішну «роботу» Мамони. І вільний у виборі Бога помітить, що ці клапті серед задвірків історії Старого Гетто мають привабливий вигляд. Болить лише одне: якщо б не було прихватизаторів – кращих серед "хохло-моско-жидєнькой маси", а правили українські державні Мужі, та й поділили б капітал Предків порівну й дали народові можливість стати твердо на економічні «ноги», ми б не мали зараз такого виРОДження. Тому маємо те, що навозили на «кравчучках».

Таки тече

Все примирює фанатична відданість Художника стилеві модерн, який підсумовує й пластифікує пошуки люства між божевільністю, вільністю від Бога та вільністю в Бозі. І саме тут – на межі річки і «Головань Палаццо» - пропоную поставити якнайвищий СТОВП, з якого (якщо залишаться вірусонепроникні) колись можна буде спостерігати за історичними пластами руїни міста понад Стиром.

Єсть

Тож, якщо народ не здатний народжувати вибраних для власної влади і йти за ними не на Колиму, а на щоденну битву за Україну (слово «праця» тут не підходить), то приходять вибрані МОмоНом і порядкують. Починається процес, який я б назвав МОНСТРУаЦІЯ – різноманітні МОНсТРИ (суміш виРОДжених з кОРеня) випендрюють дгорі все, що можна випендрити як власний проект того самого Першого, про який відомо, що він починався зі слова, яке було на початку.  

         Монстри

Все, як свідчив найрозумніший серед МОНстрів, є марнотою марнот. І кожен теле-пень – ТЕЛЕвізійний Пень – закінчує життя в тому самому місці, де бліда з КОСОЮ тримає Чорну Діру для збору МОНструменів.

        Омело

Але й у такому ставленні народу до себе можна побачити його вигоду, а вірусонепроникні вбачають і того більше – споконвічну непокору українців Тому, Хто перетворює ВІЛЬНИХ у РАбів.

  Зайшли

Тому прізвище Рабан – символічне, як і те, що українці – безсмертні. Це підтверджує ВІРУС ІСТИНИ - МАМАЙ, ОБРАЗ якого кожен українець носить у Серці замість паспорта з Чудотворної Вежі! Але не кожен вважає за потрібне визнати це прилюдно. Тому вдає, що хреститься, хоч насправді спостерігає до Пори до Часу за розставлянням знаків хреста - символів мертвого світу на чиряках Землі, яка ніяк не оговтається від влади Сина ДияВОЛА.

ВІРУС вітає соРАтників з благоустрою планети та України з Новим 2012 роком! Нас чекає та сама робота в тій самій Купі! Купошіться, «в кого думка жива!» 


  1. Іван Шворак 25 січня 2012 8:03
    Якщо в вежі немає принцеси, то це не казка.
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь