150 млн. гривень незрозуміло звідки

Volyn Times

Новини :: УКРАЇНА

Претендент на посаду глави Нацбанку Сергій Арбузов в 2009 році отримав 150,5 млн. гривень сукупного доходу. Така інформація міститься в декларації про доходи Арбузова.
З цих грошей 150 млн. гривень Арбузов отримав за статтею "дивіденди, відсотки, роялті".
При цьому, за декларацією, Арбузов не має внесків у статутні фонди комерційних організацій.
Номінальна вартість цінних паперів, придбаних Арбузовим, становить 3 млн. гривень, а на рахунку в банку він має 48,5 тис. гривень.
З 150,5 млн. сукупного доходу Арбузова 450 тис. гривень склала його зарплата.Згідно з його особистій картці, протягом 2009 року Арбузов працював головою правління Донецького УкрБізнесБанк.
Також у 2009 році Арбузов отримав 96 тис. гривень як "дохід від підприємницької і незалежної професійної діяльності".
У власності Арбузова значиться житловий будинок у Донецьку площею 619 кв. м, а також два автомобілі - Mercedes S-класу і BMW Z-8. У власності членів сім'ї Арбузова значиться квартира в Донецьку площею 76 кв. м і автомобіль Infiniti
При цьому, згідно із записом у паспорті Арбузова, за рішенням Калінінського райсуду Донецька йому дозволено здійснювати будь-які платежі без надання ідентифікаційного номера.
За словами джерел, зазвичай такі рішення суду виносяться щодо осіб, які відмовляються від ідентифікаційних номерів за релігійними мотивами.
Джерело: ukrrudprom.ua

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь