Ю.Тимошенко. Обмовка по-Фрейду.

Volyn Times

Новини :: УКРАЇНА

Топ-новиною сьогоднішнього дня стало передноворічне «поздоровлення» нинішньої влади організоване екс-прем’єрці Ю. Тимошенко. Керівника другої по величині партії в Україні було несподівано переведено з Лук’янівського СІЗО до Качанівської колонії в Харкові. Ця новина широко обговорюється на шпальтах різного роду українських та міжнародних видань. Не пройшла вона і повз всесвітню службу ВВС. Український сайт цієї служби сьогодні розмістив матеріал «Тимошенко доставили до колонії в Харкові». Все б було нічого, але опечатка зроблена в тексті заставила нас звернути на неї вашу увагу.

ВВС 30.12.2011

Підсвідомість річ непередбачувана, проте чесна, бо природно позбавлена механізмів розумової маніпуляції. Тож в цьому випадку залишається подякувати їй хоча б за те, що «…поки що Клацнути не йдеться»… 


  1. Юлія Стернічук 3 січня 2012 16:24
    Чого всі приділяють стільки уваги Юлії Тимошенко? Де вона, куди перевели, як їй живеться в СІЗО?! Сидить то нехай сидить, чого про неї згадувати, та мати бажання Клацнути. Може вона має компромати на Януковича та його дпузів, що він хоче її Клацнути.
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь