Українська Україна?

ВІРУС

Партнери :: НОВИНИ

ВІРУС прилаштувався в Глухому Куті зібрання відповідальних перед історією закабалення України, котрі 1 січня 2012 року поклонялися 103-й річниці з дня народження Степана Бандери, й спостерігав за Актами позірної ЗЛУ-ки влади й громадськості, які випало уповноважувати секретареві міської Ради Григорієві Пустовіту, депутатові Волиньради Ігореві Гузю й голові обласного братства вояків УПА Василеві Кушніру.

Вони виставляли напоказ традиційні знаки уваги до історії відрізаних від тіла України так, ніби це історія «Української України»,  а саме: спільна молитва до бл(О)га мертвих, по-КЛАДАННЯ мертвих квітів до каменюки чужої історії, на якій вибито заклинання, в яке ніколи не вірив і не вірить вірний «Української України» Микола Романюк; промови вірнопідданих історії обрізання від України; виконання Державного гімну України.

Вірус відмітив справедливість слів світу ПРАВИ, що ними прикривали загальне славословіє оратори, наприклад, «провідник української нації Степан Бандера» «провідник ОУН.. і ми споДІВАЄМОСЯ», «Степан Бандера був страшний для радянської влади і тепер він є страшним і для теперішньої влади». Слова лунали зовсім не страшно (при малій хвилі від присутніх) і це смакували дозорці від органів травлення шлункового соку. 

Увінчаний мертвим

Вірус також занотував традиційні мантри людей, котрі не здатні народити з себе національні ознаки Волі, що звучали так: «патріотично налаштовані українці», «неправильна позиція», «патріотичні політичні сили України повинні згуртуватися» тощо.

Вірус повідомляє чутливих до патріотизму, що перед тим, як спроможетеся творити Акти Чину Української Історії, потрібно відмежуватися від актів позірної ЗЛУ-ки, що згадані вище. У цьому сенсі японське харакірі є стратегічно впливовішим на свідомість недопатріотів, а наше ШОУ шо-шумом лише сприймається. Повторення трибу життя рад народних комісарів знаками поКЛАДАННЯ сьогодні є продовженням справи батьків - підневільних кабали, відрізаних від сПРАВжньої Української суті. Хто ще не усвідомив, що це таке, вже не усвідомить, бо радянська контузія має одну невиліковну хворобу – «покликані» любов’ю до влади управляти уявляють себе на КОНу (демократія на цьому тримається). НасПРАВді вони є дитячими іграшками чужої історії, що опинилися під зрізаною вершиною піраміди з однодоларової купюри, де показано хазяїна - всевидюще ОКО КАБАЛИ. Саме туди й спрямовані молитви патріотів, бо вхід у піраміду замурований бл(О)гом мертвих.

Із метою зРУшення свідомості дітей рідного народу та виходу з мертвого кола «походів» за Україну ВІРУС попросив МАМАЯ надати перших п’ять пропозиції для програми боротьби «патріотів» не за Україну, а за власну правду відчуттів ЧАСУ України. Ось що ТОЙ радить:

1) заберіть гроші з рахунків у банках і організуйте українське КІНто Визволення з кабали. Тоді банкіри змушені будуть забрати свої гроші з офшорних зон і утримувати бізнес, щоб Корито їхньої України не висохло. Зберіть перелік тих, хто зберігатиме рахунки та капітали далі в тих самих банках, й отримаєте імена проектантів кабали України. Так виникнуть умови для створення організації українців, і очолите національні політичні рухи. «Патріотів» виметіть – вони - ШОУмени;

2) перестаньте поклонятися богам у церквах усіх штибів і вдома. Звільніться від кайданів слова Бог. Поставте дане Вами собі й комусь слово ПРАВди на рівень Закону. Тоді вибрані для закабалення українців підуть з України дурити інших вибраних, і переб’ються навзаєм. При цьому утвердіться у ВІРІ в Україну так глибоко, щоб до неї не мав доступу жодний обрізаний від Істини;

Бюстгальтер демократії поруч

3) не виставляйте напоказ власне невігластво – не будуйте пам’ятників Вільним Українцям (акти відкупу як власний піар), бо ви їх імена ввергаєте в кабалу ЗЛО-дійства. Вільні з Того Світу відразу стануть помітними на тлі Історії України, бо встануть з-під каміння й бронзи. Те саме вчиніть із пам’ятниками на могилах батьків – поставте знаки ВОЛІ, а не знаки кабали;

4) вивчіть, врешті-решт, Азбуку й українську мову, щоб Вас не обовванювали засобами Алфавіту. Тоді вирішити, чи самі будете вчити дітей своїх Волі й України, чи научені чужинському способу оцінки вартостей життя вчителиці будуть мати нагоду далі обовванювати дітей наших;

5) вийдіть із партій і за гроші Конта Визволення підготуйте Провідників – Нащадків Степана Бандери. Всіх, хто залишиться в партіях, сміливо зараховуйте до ворогів України. Тоді зможете сподіватися на прихід України.

Якщо Ви не здатні на такий чин як нація українців – беріть свій хрест і марш на цвинтар!

Решта справ стане зрозумілою за фактом уже української історії.


  1. Іван Шворак 24 січня 2012 18:03
    Молодята виходячи з загсу будуть кланятися великому Бендеру
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь