"Щит любові" в стилі ХЬОМ

ЛабОРАторія простору

Партнери :: НОВИНИ

 

Як стало відомо ІРУ – Інтелектуальній Розвідці України – з надійних джерел на горі Сінай, шестикутна зірка Давида, відома як «Щит любови», складається не просто з шести ліній і двох скліщених рівносторонніх трикутників. Лінії, виявляється, перебувають у різній приватній власності, а трикутники належать різним вибраним народам. Три лінії трикутника, що летить гловою вниз, належать трьом Додекам, котрі проживають на різних КОНтинентах. Кожен контролює свій регіон у світовій грі «ШЕСТЬОРА», в яку грають трьома кубиками – «кидають кості»! Таким чином, опускають усіх, хто втратив розум, і роблять їх приналежними до вибраних.

Три лінії трикутника, котрий задер голову догори, належить трьом Іванам, котрі проживають на тих самих КОНтинентах, але не можуть порозумітися, бо страждають на «ІКАВКУ» - хворобу пам’яті: ніяк не втямлять, що українська буква «І» й руська «И» належать до однієї Азбуки.

Поки Івани чуБЛЯТЬся, Додеки їм допомагають, бо це дає змогу вибраним жити за рахунок «шестеріння».

Найновіші донесення з гори Сінай стверджуюють, що трикутники на «Щиті любови» дивним чином змінюють місцями. Підміни ніхто не помічає, бо трикутники є рівносторонніми і лежать в одній площині. Тому зміст любови змінюють залежно від пози, вигоди скліщення й території панування звичаЄГОВОЇ практики.

ІРУ також стало достеменно відомо, що в секретних лабораторіях любовних технологій – ЛЛТ – посилено працюють над завданням заміни любовного ложа «Щита» - точки в центрі шестикутної зірки. Її роль «сьомого неба» вже не задовольняє оргазматиків, вони вимагають впровадження в усіх ДОМАХ планети дев’ятисвічника – за кількістю доріг, що ведуть на гору Сінай!

Оскільки число 7 (СІМ) закладено Господом і відоме з Книги буття за священним текстом «І вмістив Господь знака на Каїні, щоб не вбив його кожен, хто стріне його…, бо семикратно буде пімщений», у проектантів кабали виникла проблема. Змінити кут на зіницях, помічених Господом, засобами обрізання крайньої плоті не вдається – кут не зникає, а тільки посилює розклад світла. Тому в лабораторіях ЛЛТ інтенсивно вивчають історичну можливість зміни змісту любови.

Перший експеримент із заміни однієї точки центру в шестикутній зірці на три прихованих виявився вдалим – було створене християнство, в якому потонули мільярди опущених. Понад дві тисячі років секрет підміни вдавалося приховати, але у ХХІ столітті постала загроза викриття фальсифікації.

Щоб виграти час на експерименти, вибрані «шестерити» інтенсивно впроваджували одностатеву любов. Це дало змогу долучити до гри в «шістьору» нові сотні мільйонів вироджених із РОДУ, але ефект загалом виявився невдалим через панування архаїчних способів множення собі подібних у Китаї, Індії, Японії, на Африканському безкраї та в Україні.

ІРУ доповідало президентові й уряду України про дії спецслужб «Шестьори» й отримало завдання прийняти КОНтрзаходи – створити ВЕЛИКИЙ герб України, який би врахував проблеми ЛЛТ й служив надійним щитом від усіх, хто зазіхає на традиційний спосіб множення собі подібних у любові. Робота завершена й народи очікують оприлюднення результатів.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь