Зустріч із блудниками наук

ЛабОРАторія простору

Партнери :: НОВИНИ


Відбулася всесвітня зустріч вчених і ОнРА поміж Трьох Сосен. Після гарячої столітньої дискусії, яка не прийняла жодної резолюції, ОнРА вирішив оприлюднити стан світогляду розумників планети. Ось його постулати:

1. Три Сосни – відомий символ, що використовується для характеристики блукання вчених і не вчених у невідомості, пітьмі, лісі. Зміст символу пов’язаний з іншими символами – числом Три і Деревом Пізнання.

Той, хто працює з числами, блудить, бо не знає, що «чиСло» - символ, знак, що містить поєднані в один зміст графічне зображення і Слово відповідної мови. Не знаючи змісту графіки знаку і не розуміючи назви його українською мовою, не можна не блудити у «трьох соснах». А той, хто робить це за «грецькою наводкою» - за грецькою графікою і словами їхньої мови, блудить у «трьох грецьких соснах». Оскільки грецьке трактування прийняте у науці – все, що пов’язане з офіційною наукою є тією чи іншою мірою «блудом у трьох соснах»!

2. Той, хто працює з не-слов’янськими словами мов і не знає дії Слова Закону Бог через букви Азбуки, блудить у «трьох соснах», за якими треба розуміти слова тих мов, з якими працюють «за наводкою» лінгвістики. Мовознавство, що слідує принципам лінгвістики і не знає дії Слова Закону Бог, - не є наукою про українську мову, а про її ерзац-примірники.

3. Той, хто працює з єдиною метою - здобування грошей задля пожирання благ сумнівної цивілізації, є слугою Мамони і не блудить поміж «трьох сосен», бо для нього є тільки одна ікона - Мамона. Довкола неї він крутиться, втрачаючи розум, бо той замотується! Останню сосну він готовий обрізати задля смислу «обрізання від Закону» - щоб не заважала робити бізнес, і готовий продати – щоб зробити на ній  бізнес. Всі бізнесмени - учасники акції «Вперед, до Заходу Цивілізації Мамони». Вони ніяк не здатні блукати поміж «трьох сосен» і виявити якісь вищі закономірності сакральної геометрії простору – розташування «Трьох Сосен» в лінію чи трикутник. Їм не потрібне знання світовлаштування, бо вони контужені ідеєю, що саме вони влаштовують світ – за їхніми правилами і законами все довкруги вертиться. Позірно це так і виглядає. Але до пори, до часу!

Час вироджених настав – повсюдно і в усьому виродження не припиняється, а його темп зростає! І це добре, бо смисл РОДУ знову стає очевидний! Кому? Українцям!

4. Той, хто ще юний і не збагнув хитростей Каїнової Цивілазації, блудить у всьому. І обов’язково втрапить у блуд поміж «трьох сосен», як тільки прийме правила гри, прийняті в суспільствах Мамони. І не матиме кого звинувачувати, бо навчання, освіта, наука, практика – все підпорядковане Мамоні! Вона поконала смисл божественного в людському житті, і це – її робота. Армія вироджених готова до бою за наступний етап виходу із Закону. Його гарно назвали – Євроспільнота.

А дім - із гнилих підвалин, бо Три Сосни «по-грецьки» вже догнивають! Цікавитеся, що цей вислів означає? Прошу! На трьох стовпах із сосен давні греки побудували Цивілізацію обрізаних від Закону: на еклектичному іудо-християнському вченні про Бога, на безобразній філософії – там нема категорії образу, а тільки дві категорії – матерії та ідеї; на Мамонній науці – в основі життя є практика, яка приносить гроші!

Результат: проектанти Каїнової Цивілізації позбавили життя божого смислу – духовності, і підмінили Слово Закону, писане Азбукою та українською мовою, Алфавітом і словом «гроші». Фінансисти контролюють усі змісти життя, в якому матеріальне підмінило Матерію – Матір Свого Слова. Так є в Європі, в Азії, в Америці, в Росії, в Австралії, Африці  – повсюдно.

Всі грають у ГРУ «Циганська дорога».  

  • · «Наліво підеш – Україну знайдеш!» - написано на таблиці, прибитій до однієї Сосни. «Направо підеш – Україну знайдеш!» - написано на таблиці, прибитій до другої Сосни. «Прямо підеш – Україну знайдеш!» - написано на таблиці, прибитій на третій Сосні.

Вирішив наВчений копати в центрі поміж Трьох Сосен. Знаходить черепки розмальовані, а на них орнаменти трипільські. Складав докупи – не стикується. І ось, нарешті, викопує цілий горщик, а на ньому три ручки. На одній нарисована стрілка в напрямі до вінця, на іншій – стрілка в напрямі до деньця, а на третій – нічого.

«Ну, думає вчений, третя вказує на вміст горщика!» Заглядує всередину, а там Змія: «Попався, голубчику!» - сичить Змія – «Ось, я тебе з’їм!»

«Не їж мене, рідная, я ж науці служу!» - проситься Вчений – «Що хочеш викопаю, тільки відпусти!»

«Викопай глечик, що піді мною закопаний!» - наказує Змія. «Там мій суджений сховався – Змій Горинич!»

«Боюся!» – молиться далі вчений, але ще більше боїться втратити раритети. «А Він тобі степінь доктора всіх наук присвоїть! Копай!» - примушує Змія.

Копає Вчений вглиб, а нічого нема. День копає, два, тиждень, рік, і втомився. Накопав гору всякого начиння, кісток безРОДних, а Горинича нема. «Пора за кордон тікати!» - думає Вчений. «Там доктора без лопати здобувають! Треба тільки визнати Трипільську Цивілізацію культурою Обрізаних від Слова Закону!»

«І не думай!» - перериває думки Вченого Змія. – Тут Україна, а не Три Сосни вкупі!» 

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь