Поради з працевлаштування (Audio)

Volyn Times

Business Тimes :: ЕКСПЕРТ

Працевлаштуватися - та ще й з вигодами для себе – мрія кожного безробітного. Охочих працювати в хороших умовах і за добру платню значно більше, ніж тих, хто може це запропонувати. За добротне місце, як правило, доводиться боротися. Як спілкуватися з потенційним працедавцем, що необхідно про себе говорити і які факти з біографії замовчувати - слухайте у розмові з практичним психологом Наталією Іванюк: 


  1. ryslan 12 травня 2012 12:26
    знаю доповідача не один рік! Вона ніколи не працювала в приватних структурах! Лише в громадській організації свого чоловіка, а зараз на державній роботі, куди її всунув теж чоловік!!!! то які поради вона може давати, якщо вона ніколи не шукала роботу? навіщо цей пафос?! І який вона психолог?! Смішно!!! Закінчити університет і типу працювати на посаді психолога, то не значить, що ця людина дійсно є психологом!!! А читати текст із заготовленої бумажки, яку перед тим передрукувала з різних сайтів усі вміють. Наталя, не суйся в те, в чому ти не тямиш!!!

  2. Ірина Кунинець 12 травня 2012 23:36
    О, яка патетика, пане Руслане! Ну тоді я наважуся запевнити всіх читачів, що теж знаю пані Наталію не один рік. І спілкуюся з нею, очевидно, частіше, ніж ви. Бо ваша інформація частково - застаріла, частково - не правдива.

  3. Ірина Кунинець 12 травня 2012 23:39
    По-перше, пані Наталія давно не працює в державній структурі. Пишете "читати текст із заготовленої бумажки"... Ха-ха-ха. Сміюся з вашої "компетентності". Людей, які читають із "бумажки", серед моїх інтерв'юерів не буває. За роки, які співпрацюю з Наталею Іванюк, якось не помічала, щоб вона читала тоді, коли дивлюся їй прямо у вічі.

  4. Ірина Кунинець 12 травня 2012 23:43
    Чи професійний Наталія Іванюк психолог? Переспілкувавшись з багатьма людьми цієї професії за 11 років свого перебування у журналістиці, у мене сумніву немає, що пані Наталія - ПРОФЕСІЙНИЙ ПСИХОЛОГ. Чому ви тут її зараз паплюжите, мені не відомо. Мабуть, маєте свої особисті причини. Не як журналіст, а як людина скажу вам: НЕ ГІДНО і НЕ ПОРЯДНО.

  5. Ірина Кунинець 12 травня 2012 23:46
    А роздавати поради на кшталт "не суйся" вас ніхто не уповноважував. Доведіть, що ви - професійний психолог, і я звернуся і до вас за коментарем як до фахівця.

  6. ryslan 13 травня 2012 10:17
    Не маю ніяких заперечень щодо Ваших коментарів, Ірино! Більш того, вони доречні і влучні. Але у мене є своя думка і не відступатиму від неї. І Наталя не практичний психолог, а лише теоретик!!!!!!!!!!!!!! Практичних психологів у нашому місті можна перерахувати на пальцях, а от просто людей. які закінчили факультет психологїі і після цього називають себе психологами, то таких з кожним випуском стає приблизно на 60 чол. більше

  7. Ірина Кунинець 13 травня 2012 15:43
    У нас дійсно випускаються бригади психологів щороку. І я це дуже добре знаю. Але здебільшого вони працюють не за фахом. Не один рік витратила на те, щоби підібрати людей, з якими можна співпрацювати. Можу вас запевнити, що пані Наталія має не лише теорію, а й практику. Принаймні, вона ще не відмовила жодній людині, яка до неї зверталася. Знаю, що кажу. Бо зверталися до неї люди і за моїм посередництвом.

  8. Ірина Кунинець 13 травня 2012 15:51
    Ми не в Америці живемо і в нас психологією мало хто заробляє собі на життя. А щоби стати "практичним", психологу не завжди треба працювати в певній (медичній) установі - достатньо вклинюватися в життєві процеси і не бути осторонь чужих проблем. Допоміг одній людині, другій і т.д. - грошей не заробив, але досвід здобув. Ось такою є Наталія Іванюк. Для мене важливо, що вона - НЕ БАЙДУЖА. І постійно працює над собою. Я це бачу - не теоретично, а на практиці. Тому й стала на її захист.
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь