Три пігулки сорому й брехні

Volyn Times

Антимафія :: ТЕРЕВЕНІ

Передвиборча лихоманка вводить мозок деяких кандидатів у стан агонії. Щоби у бюлетені навпроти їхнього імені поставили “галочку” і, якщо говорити зовсім відверто, надали їм допуск до всезагального корита, вони вдаються до всіх можливих способів.

Спочатку була гречка. А може горох... Хтозна... Тепер уже важко з'ясувати, що було першим. Найліпше, мабуть, папірцями. Але їх дають не всім. Бо 10 грн. у кишеню не покладеш – якось не солідно. Куди краще – кілограм пшона. Кандидату – дрібниця, а бабці – радість: тиждень курчат ним годуватиме. А ще ліпше – пігулок. Хай навіть три біленьких кружальця на людину. Приблизно стільки мають отримати мешканці Луцького району пенсійного віку від місцевого добродія-благодійника з присмаком курятини. Він вирішив взяти бабусь і дідусів пігулками. А ті й зраділи, - щоправда, не розібравшись у тому, хто ж їх так задарував, одразу констатували: “От який Янукович Президент добрий – ліки роздає!..” Пані, яка представляє волинського курячого магната, одразу поспішила виправити: “Це не від Президента...”

І було би смішно в цій ситуації, якби не охоплював сум. Як же ми з вами, українці, опустилися низько: одні купують – за гречку, пшоно і пігулки, другі – готові продатися хоч за якусь ціну. Де ж той гонор український, який спонукав високо тримати голову і міцно стискати шаблю? 

19.06.2012


  1. Дембицький Віктор 20 червня 2012 8:14
    то певно повний край і капець((( ...жахливий сон здорового глузду!
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь