Ми з вами! Ми діємо!

Ірина Кунинець

Vox Populi :: ТЕМА ДНЯ

2 роки для громадсько-політичної газети “Volyn Times” - це тільки початок.

Крапля й камінь точить – це, мабуть, один із головних принципів у нашій роботі. Хоча, їх є ще багато. Принциповість – за сучасних умов довколишньої розрухи, насамперед, у людських головах, - для нас дуже важлива. Не один раз доводилося чути закиди на нашу адресу зі звинуваченнями у замовленості матеріалів. Бо хто ж повірить у щирість намірів і дій, коли зараз майже все вирішують за гроші!

Час, брате!

Теми, які ми піднімали, сколихували суспільство, мали відгуки, але, найголовніше, – чимало з них стали підставою для проведення розслідувань і відкриття кримінальних справ правоохоронними органами. Для нас важливо не просто розповісти про проблему, але й допомогти її вирішити – навіть якщо на це йдуть місяці. Цей рік роботи – це відкриття кримінальної справи за фактом зловживання службовим становищем щодо директора історико-культурного заповідника в м.Луцьку, визнання прокуратурою фактів незаконного збору коштів з батьків у Палаці учнівської молоді м.Луцька, а також перевищення службових повноважень керівниками Горохівського райвідділу міліції щодо крішнаїтів. Нам вдалося зупинити незаконне будівництво на Кафедральній, 13... Цей список розширюватиметься. Нехай у цьому не мають сумніву ті, хто звик жити за рахунок когось, хто нахабно порушує закон, паразитуючи на нас із вами.

Ми витримали тиск і намагання нас залякати. Сил, терпіння і мужності для боротьби вистачить. Нехай це буде надією й підтримкою для тих, хто не хоче все своє життя ходити зігнутим донизу з опущеною головою. Час діяти! Не можна мовчати! Не можна терпіти свавілля й безчинства! Ми – з вами! А ви?  


  1. Дембицький Віктор 21 червня 2012 21:09
    Вітаю!!! ...і ми з вами)

  2. Volyn Times 22 червня 2012 18:31
    Щиро дякуємо, пане Вікторе!

  3. Юлія Стернічук 25 червня 2012 21:44
    Вітаю з народженням нової, цікавої, особливої газети! Це потужна та дієва альтернатива Луцького простору, яка розкриває правду нашого міста. Тут працюють справжні журналісти, які мають та висловлюють власну думку. Дуже вдячна за створений потужний інформаційний простір.

  4. Volyn Times 25 червня 2012 22:02
    Щиро дякуємо, пані Юлія!

  5. Віта 17 липня 2012 13:14
    Вітаю! Прочитавши вашу газету, була приємно здивована! Удачі! Так тримати!

  6. Luchano 17 липня 2012 13:27
    З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВАС!!!! Якнайчастіше стараюсь бувати на сторінках ГАЗЕТИ!!! ВИ - ЧУДОВІ!!! ТАК ТРИМАТИ!!!!!!!!

  7. Volyn Times 17 липня 2012 15:33
    Щиро дякуємо, пане Luchano!
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь