Революційний променад

Volyn Times

Нація :: ТЕМА ДНЯ

68 лютого 2013 року (за метеорологічним стилем) конкуренти нинішнього політичного режиму організованим тупотінням по занедбаному за зиму Луцьку вчергове будили сонну і зневірену Україну.

Сплутавши бойові вектори, парад народного обурення в обрамленні партійних прапорів тихо і символічно почався на Київському майдані під незворушними казенними стінами обласної адміністрації. 

Тихо потоптавшись біля пам’ятника, який в народі охрестили «могилою тризуба», «революційні» колони ретирувалися на Театральну площу, віддану в багаторічну оренду БЮТівському скоробагатьку.

Гордо прошкандибавши центральним проспектом - на чолі трьох приїжджих гостей, оточених задоволеними фізіями місцевих політичних проекцій, - майже п’ять тисяч громадян заповнили центр міста.

Оточений шатрами, завбачливо розподіленими в шахматному порядку між трьома політичними силами, він ввібрав в себе всю енергію надій і невдоволення київською владою.

Саме ж дійство дуже нагадало Тичинине «на майдані коло церкви революція іде...»

Проте тоді з вибором отамана було набагато простіше… Тож конкурс революційної риторики, оминувши будь-яку конкретику в планах дій, поступово перейшов в політичне дефіле з невимушеним конферансом пана Яценюка...

Приємно було бачити тут і боксера Віталія Кличка, який не пошкодував понад 30 тис. євро на переліт чартерним рейсом авіакомпанії «Аеролінк» з Гамбурга до Рівного, випередивши чергове звинувачення в політичному прогулі. Гучний шум авіаційних моторів його літака, що розвіяв тишу нашого сонного міста перед обідом, став єдиним практичним доповненням назви акції.

Літак В.Кличка в Рівненському аеропорту

Фото видання "Ревізор"

Що ж, політичний променад відбувся. Україна встала… Постояла… І розійшлась… Адже завтра знову на роботу…

Фото П.Березюка з мережі ФБ 

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь