Зі святом Десант! Ніхто, крім нас!

Volyn Times

Новини :: УКРАЇНА

2 серпня - День Повітряно-десантних військ. «Крилата піхота», «блакитні берети» - якими тільки епітетами не нагороджували гвардійців-десантників, але завжди, в усі часи і за будь-яких обставин вони незмінно залишалися сильними, мужніми і надійними людьми, які живуть за принципом: «Ніхто, крім нас! » 

Десант - це спосіб мислення, десант - це спосіб дії. Для справжніх десантників боротьба за справедливість продовжується завжди. Просто в мирний час вона перейшла в інше поле. Сьогодні в світі відбувається невидима війна, війна за нашу пам'ять, за нашу совість, за наші душі. І ми не можемо стояти осторонь. Хіба може справжній чоловік спокійно дивитися на те, як змушенні виживати на мізерні чиновницькі подачки, які чомусь звуться пенсіями, наші батьки, діди і бабусі, які все життя щиро присвятили нам і розбудові нашої Батьківщини? Вони пройшли голодомори, страшну війну і післявоєнні лихоліття, а зараз, в мирний час, змушені знову ганебно виживати… Хіба можна дивитись, як «оболванюють» ерзацами культури, освіти наших дітей… Україну шматують тупоголові політики і бездарний люмпен, для яких зажерливість та подолання власних комплексів меншовартості стоять вище за поняття "Людина". Країна задихається від корупції, що інфікує молоді покоління, переходячи в норму суспільних відносин. Змиритися з цим – означає зрадити присязі Батьківщині, зрадити принципам честі. 

Новітня українська історія вже вкотре дала нам пересвідчитися в тому, що сподіватися можна тільки на мудрість серця, власні сили і надійне плече товариша. Жодний політик, жодний вождь не вартий віри. Ми - українці. І тільки ми ладні навести порядок у власному домі. Починати треба з себе. І принцип десанту -  «Ніхто, крім нас!» - повинен стати принципом справжніх українців, які люблять, думають і діють. 

Зі святом, дорогі побратими! Зі святом, десантники! 


  1. ЛабОРАторія простору 2 серпня 2013 14:06
    Від імені Повітряно-Десантної Лабораторії вітаю всіх, хто живе за принципами, що провадять до визволення Духу!

  2. Volyn Times 2 серпня 2013 15:32
    Дякуємо тим, хто досягнув окрилення словом і осмислення ділом в безмежній лабораторії життя!
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь