Підрив «Азоту» - маніпуляція сепаратистів

Volyn Times

Нація :: ТЕМА ДНЯ

Заяви сепаратистів про можливість підриву заводу «Азот» у Сєвєродонецьку – лише спроба психологічного тиску на владу й українських військовослужбовців. Ємності з аміаком звідти вивезено ще до початку АТО, - розповів «Volyn Times» Дмитро Снєгірьов, співголова Громадської ініціативи «Права справа», проукраїнський активіст Луганська. А відтак представники ЛНР інформаційними маніпуляціями намагаються зупинити активні дії військових на території цього регіону. Попередні перемовини із центральною владою результатів не дали – сепаратисти вимагали 100%-ої амністії, особистої недоторканності, надання російській мові статусу другої державної і запровадження федеративного устрою в країні:

За різними даними, на території Луганської області орудує 3-4,5 тисяч російських найманців. Москва зацікавлена в поглибленні збройного протистояння в Україні. І сепаратистам досі вдається перетинати кордон.  

На думку Дмитра Снєгірьова, якщо вдасться перекрити кордон, проблему сепаратизму можна буде розв’язати протягом тижня. Для цього на допомогу прикордонникам необхідно перекинути війська ЗСУ. Бо, незважаючи на заяви Путіна про те, що Росія до 10 червня відведе війська, вони далі перебувають біля наших кордонів – лише змістилися на 50 км.

Саме російські й чеченські найманці контролюють великі міста на Луганщині. Тому будь-які переговори з представниками самопроголошеної ЛНР – марна справа. Олігархи, які фінансували т.зв. ополченців, уже не можуть вплинути на ситуацію, - переконаний пан Снєгірьов. Тим часом у зонах бойових дій живим щитом стають не окремі люди, а цілі житлові квартали, з яких сепаратисти ведуть прицільний вогонь. Допомагають їм і священики:


  1. ShtuGrass 30 травня 2014 20:50
    Google Chrome, Mozilla Firefox в помощь: http://shtugrass.com/code/pap/ не забываем ставить Like и делиться с друзьями!!!
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь