З бійцями 51-ї бригади працюють психологи

Volyn Times

Нація :: ТЕМА ДНЯ

Частина військовослужбовців 51-ої механізованої бригади зараз перебуває на полігоні у Миколаївській області, решта – ще поблизу с.Дачне Дніпропетровської області. Передислокація потребує часу – тому мобілізовані волиняни у різних місцях. Бойовий дух після пережитих подій під Волновахою у них упав. Загибель земляків переживають важко, - розповів телефоном спеціально для «Volyn Times» один із військовослужбовців. Про те, чи глушать біль алкоголем, Олександр не захотів говорити на диктофон, але повідомив, що на місці їхньої дислокації працюють психологи, а також організовано повноцінний медогляд: 

У Луцьку Олександр проходив медогляд, який був більше схожий на опитування. Медики цікавилися у мобілізованого, чи він здоровий. Патріотично налаштовані чоловіки, як правило, казали - так. Цього було достатньо для того, щоб отримати вердикт «придатний».

На Миколаївщині дідівщини немає і «бандерами» волинян ніхто не називає, - спростував чутки військовослужбовець, зауваживши, що тепер починається «уставщина»: 

Бронежилети військовим на Сході має купувати держава, а не громадськість, переконаний лучанин. До того ж, зараз найбільшої підтримки потребують сім’ї мобілізованих. Адже вони лишилися без своїх годувальників: 

Олександр пішов служити добровільно. І, звичайно, як і всі, хто зараз перебуває на Сході, хвилюється за своїх рідних. Тому й акцентує нашу увагу на допомозі родинам мобілізованих. 

P.S: За останніх півроку українці вже не раз доводили, що вміють співпереживати, допомагати, підтримувати. Серед нас – матері, дружини, діти військових, які волею долі змушені бути далеко від своїх сімей. Тож, не будьмо байдужими і до них!    

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь