Донбасу загрожують епідемії

Volyn Times

Нація :: ТЕМА ДНЯ

Крім постійних військових дій, Донбас ризикує ще й перетворитися на зону епідеміологічного лиха. Скидаючи своїх поплічників у водойми, сепаратисти не тільки таким чином намагаються унеможливити їхню ідентифікацію, але й заражають воду. Про це «Volyn Times» телефоном із Луганська повідомив Дмитро Снєгірьов, співголова Громадської ініціативи «Права справа»

.

У Луганській області, зі слів Дмитра Снєгірьова, лишилося багато мирних жителів. Чимало із них фактично відрізані від України – через неодноразові підриви залізничних колій поїзди туди не доїжджають. Автобусне сполучення скоротилося майже уп’ятеро. Численні блок-пости сепаратистів теж є серйозною перепоною.  

Громадський активіст каже, що Міністерство вугільної промисловості України перетворилося на донора і постачальника вибухових пристроїв збройним загонам терористів. Адже ті підривають залізничні колії вибухівкою з наших шахт:

За 2 доби в Донецькій області залізницю підривали 7 разів, у Луганській - двічі. До того ж, місцеві шахтарі, які приєдналися до збройних загонів сепаратистів, зі слів пана Снєгірьова, досі отримують зарплату із державного бюджету. Тому, на його думку, всі соціальні виплати на територіях, де проводиться АТО, слід тимчасово «заморозити».

А ще - бойовики досі контролюють 3 пропускні пункти на кордоні. І хоча російські прикордонники обстріляли сепаратистів, які намагалися повернутися в Росію, озброєні загони зараз легко можуть потрапити на територію нашої країни. Тому Луганщина з нетерпінням чекає перекриття кордону і знищення сепаратистів.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь