Україна очима людей. АНОНС

Volyn Times

Афіша :: Виставки

Колективний портрет «народження нації», що за дев`ять місяців пройшла шлях від мирного протесту до визвольної війни, складений з найпопулярніших за цей час дописів у соцмережах, інтернет-публікацій та фраґментів новинної стрічки, представлять у Луцьку.

Презентуватиме його відома сучасна українська письменниця Оксана Забужко. Це вона тривалий час моніторила в інтернеті дописи літераторів, блогерів, журналістів – відомих і невідомих людей - й об’єднала їх у проект  «Літопис самовидців. 9 місяців українського спротиву». Як жила Україна з листопада 2013-го по літо 2014-го – про це пані Оксана розповість в обласному центрі Волині 11 грудня о 18.00. Мистецьке об'єднання «стендаЛь» запрошує на зустріч із однією з найавторитетніших письменниць України у Палац культури (вул. Богдана Хмельницького, 1).

Вечір доповнить український вокальний дует сестер Тельнюк, які виконають нові, а також улюблені композиції на вірші Оксани Забужко, Тараса Шевченка, Василя Стуса.

Більше інформації можна дізнатися у спільнотах: http://vk.com/zabuzhko_lutsk або https://www.facebook.com/events/738619059547281/

А щодо квитків - телефонуйте: (098) 630 58 12, (099) 618 59 43. 

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь