«Юзефки» в балаклавах та чергова брехня Сиротинської.

Volyn Times

Антимафія :: НА ЧАТАХ

Брехня та повна непрофесійність стають ознакою нинішньої владної команди міста, яка своїми діями сіє напругу серед громади Луцька. Події на Центральному ринку м. Луцька вчергове продемонстрували повну зневагу до міщан та закону представників політичних структур УКРОПу та ВО "Батьківщини".

Самоправству посадовців Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради та умисному знищенню ними майна громадян дадуть оцінку правоохоронні органи. По факту відкрите кримінальне провадження. Ми ж хотіли б акцентувати увагу на іншому аспекті - на черговій брехні горезвісної очільниці «муніципалів» Ю. Юзефко (Сиротинської). Завдячуючи їй, цей виконавчий орган міськради, працюючи в «ручному режимі» виключно в інтересах окремих посадовців та бізнесгруп,  давно втратив авторитет в лучан. Тож звання «мунвати», яке отримали працівники департаменту від громадян, є яскравим свідченням їх поваги до рівня та діяльності цієї структури.

Вночі 4 лютого, імітуючи з себе правоохоронний орган, «муніципали» організовано взяли активну участь в знищенні майна підприємців Старого ринку. Найбільше обурення викликало тоді використання ними масок балаклав, що закривали обличчя службових осіб. Однією з рішучих вимог протестуючих підприємців до службовців в масках було те, щоб вони показали свої обличчя. Це було частково виконано лише після приїзду начальника ГУ НП у Волинській області П. Шпиги. Факт того, що майже всі «муніципали», як представники виконавчого органу міста, ховали свої обличчя при вчинені протиправних дій, був беззаперечним. Проте, наступного дня на офіційній сторінці Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради в Facebook була оприлюднена офіційна заява. З неї слідувало, що перебування інспекторів «в «балаклавах» не відповідає дійсності».

З’явилось і інтерв’ю Ю. Юзефко (Сиротинської), де вона знову заперечувала використання масок-балаклав, розповідаючи, що посадовці були в шарфах бафах в зв'язку з погодними умовами.

Ми вирішили поставити нарешті крапку в цьому питанні та ще раз продемонструвати критичний рівень брехні керівництва цієї муніципальної структури, яку утримують за власні кошти лучани. Тож пропонуємо громадянам та правоохоронцям пересвідчитись в цьому на власні очі. Ось відео з тих подій.

А ось «скріни» з нього. На яких чітко видно балаклави та формені значки Департаменту муніципальної варти на їх власниках.

Англійський державний діяч Френсіс Бекон, як один із творців емпіризму — філософського напряму, який твердив, що головне — власний досвід, справедливо підмітив: «Неправда викриває слабку душу, безпомічний розум, порочний характер». Зважаючи на досвід бурхливих подій, що розвиваються в Україні та Луцьку, розумієш їх причини. А вони саме в моральних якостях людей з владних кабінетів. Тих, які користуючись інертністю громади, проектують свій внутрішній світ на простір навколо. І доки громадяни байдуже спостерігатимуть за вірусом брехні та свавілля, що вперто пожирає їх країну та рідне місто, доти такі «юзефки» в балаклавах будуть суттю їх «влади».                

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь