"Vaся - Club" - Чорна гора (Audio)

Volyn Times

AUDIO :: МУЗИКА

audio

Василь Гонтарський Засновник "Вася-Клабу" Василь Гонтарський був однією з найбільш неординарних особистостей на сцені українського андеграунду.

Він навчався в театральному інституті, був дипломантом другого фестивалю "Червона рута" (1991), проте власний гурт "Вася Клаб" створив лише за десять років в 2001-му. Вже в 2002-му серед прихильників розійшовся доволі зрілий дебютник "Хіпан". Не менший успіх мав і другий диск гурту – "Конкорад", що появився на світ революційного 2004 р., але справжнім "хіпанським" шедевром став (на жаль, останній у дискографії музиканта альбом)  "Вася і Хобот", записаний у співпраці з харизматичним столичним контрабасистом Юрієм "Хоботом" Галініним. Пісні "Васі Клабу" звучать у "помаранчевій" стрічці "Прорвемося", голосом Василя дубльовано український варіант відомого датського мультика "Теркель і халепа".

Помер Василь Гонтарський 19 лютого 2007 року у місті Києві. Його тіло було виявлено родичами у власному помешканні на вулиці Марини Цвєтаєвої. Ймовірна причина смерті — серцевий напад.

Поховали Василя у Житомирі поруч із могилою матері.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь