Уряд Лівану проти Lady GaGa

Volyn Times

Культура :: ТЕМА ДНЯ

Скандально відома американська співачка Lady GaGa знову наробила галасу в світовій пресі. Уряд Лівану заборонив продаж і конфіскував її новий альбом Born This Way - другий повноцінний студійний альбом співачки. На думку тамтешнього Державного секретаріату, альбом вилучений із продажу на підставі того, що він є носієм "поганого смаку" та може образити християнську частину населення країни. У квітні у Лівані уже заборонили показ кліпу на пісню "Юда" з цього ж альбому. 

Це вже не перші проблеми диску в арабському світі. В мнулому місяці однойменний сингл з альбому також був заборонений до ротації на телебаченні та радіо у Малайзії. В даному випадку діагноз вже був інший - пропоганда гомосексуалізму

Незважаючи на скандали, у Європі й США платівка б'є всі рекорди популярності. За тиждень з моменту релізу Born This Way розійшовся тиражем понад мільйон примірників лише в Америці. Це стало найкращим показником дебютних продажів за останні десять років. Водночас, альбом Леді Гаги є лідером і у більшості британських чартів. Будучи анонсованим 23 травня 2011 року, він, вже за результатами першого тижня продажів, очолила британський хіт-парад. 

Заборонений плід - завжди солодкий. Тож всякого роду табу, тільки підсилюють інтерес публіки і сприяють розкрутці шоу. 

 

 


  1. Юлія Стернічук 7 червня 2011 17:49
    Lady GaGa молодець, вільно висловлює свою думку, трансформуючи це у творчість. Пісня "Юда" мені навіть дуже сподобалась, а другий кліп про гомосексуалізм якийсь моторошний. На нашому Українському телебаченні вільно проводять показ усіх кліпів Lady GaGa, і нікого це не ображає.
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь