Аудіопроект - “Український вірус”

Volyn Times

Нація :: УКРАЇНСЬКИЙ ВІРУС

Volyn Times” представляє новий аудіопроект - “Український вірус”.

Україна - є! Але не всі у ній можуть називатися українцями. За роки виплеканої байдужості, безпринципності, всезагальної продажності у нашій країні сформувався новий тип людей - за першої ліпшої нагоди вони змінять картуза на голові й охоче покладуть до кишені 30 срібняків. Вони - скиглять і нарікають. Часом навіть дуже голосно. Дехто з них маскується під затятих патріотів, б'ючи себе в груди, але за найменшого ж гуркоту ховається в очерет. Між тим, маємо беззаперечний приклад тих, які були, є і завжди будуть УКРАЇНЦЯМИ.

“Volyn Times” представляє аудіопроект - “Український вірус”.

Ті, яких уже немає, лишили по собі незабутній слід. Вони довели, що мають право бути приналежними до нашої величної, гордої, волелюбної нації.

Ті, які є, - зараз у меншості, але воля їхня непохитна. Вони - є, але - розрізнені. Їм не вистачає потужної об'єднавчої сили.

Тож, усі, хто має гонор, єднайтеся! Усі, в чиєму серці живе Україна, не бійтеся зватися українцями! І нехай поширюється український вірус, долаючи кордони й страхи!

Бо Україна - є! Лишилося знайти українців... 

Наш проект відкриває Олександр Олесь зі своєю істиною: не кожен може вилізти з багна, щоби пізнати вище життя, але той, хто його вже відкрив для себе, не мусить тягнути з болота того, кому комфортно там, де він є. 


  1. ЛабОРАторія простору 29 квітня 2013 8:44
    Продажність -це не волевияв українців, починаймо, принаймні, від Юди. Українці не продаються!

  2. Андрій 1 травня 2013 17:22
    Гарна фраза: "Українці не продаються", а хто продається? Білоруси, поляки, французи, росіяни..? Патріотизм — останній прихисток негідника. Любити потрібно людей, а не нації..

  3. Андрій 1 травня 2013 17:27
    А якщо той на фото, готовий забити будь кого, то рано чи пізно вистрілить і в українця, якщо не він, то його сини, так що не обманюйтесь. Бо Бог є любов, і любов не вибіркова. Отож потрібно навчати любити усіх, а порядок наводити в своїй хаті.

  4. ЛабОРАторія простору 3 травня 2013 19:21
    Українці - це вибрані в Проекті "Бог" з усіх націй. Там важить довіра Бога, тож нема за що продаватися. Всі, хто від "патрі", дійсно засіли в прихистках "богів". А у власній хаті має панувати національний триб життя, бо по-іншому туди вселяться з "не вибірковою любов'ю".
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь