Проектування іміджу

ВІРУС

Партнери :: ПРОСТІР ДИЗАЙНУ

Якщо Ви щукаєте способів утвердити власне ім’я в просторі життя, знайти дорогу в житті й створити популярний імідж власної персони, цей текст допоможе зрозуміти, як це кується «нормальними споживачами історії».

Чому імідж споживача благ можна створювати штучно? Тому що в творенні образів бере участь логіка наслідування за усталеним у суспільстві способом – мозок працює з сугестійними клонами, створеними іншими людьми, суспільствами, цивілізаціями.

Наслідування до появи людини відпрацьовувалося природою в тваринному світі – відомо, як топчуть дорогу життя каченята за мамою (читай – матрицею спільної дії), як діти повторюють слова, що їх навчають мами й тати (читай – матрицею суспільної дії), як вчаться долати гірські крутосхили гірські козли, як, врешті-решт, на «олімп життя» деруться наші неперевершені «Звьозди» в різноманітних ШОУ (читай – у масовому застійнику), як втрачають свою подобу чоловіки, яких виховали за образом дії суспільної матриці тощо.

Таким чином, тисячоліттями відпрацьовується певна матриця суспільної поведінки, яка дає змогу особі відчувати себе «захищеною», вчить бути подібною до «кумирів» і думати, що успішно реалізує себе в житті.

Тих, хто обрав образ МАМАЯ як взірець для самореалізації в просторі Української Цивілізації, прошу не перейматися змістом статті.

         маки

Отже, проектування себе в ореолі слави має такі усталені етапи:

1. Зусиллями всіх фібрів власного інтелекту піднімаєте коефіцієнт самооцінки до максимуму й постійно повторююєте собі в умі та вголос: Я – найкращий (ща). Таке навіювання допоможе створити сильне енергетичне поле ПЕРсОНИ й від нього почне інтенсивно випромінювати бажання слави. Це обов’язково помітять Оцінювачі, які запросять вас на кастинги (так тепер називається процес кастування – не плутати з каструванням - споживачів іміджу).

2. Щоб ваш ум не трудився над вивченням непотрібних імен світової культури (вони ж бо цілеспрямовано не дбали про власний імідж, а просто валенсалися життям (читай: Ма-ма-ялися), і не можуть бути прикладом для вашого іміджу), подаємо опис способів «ускочити в поїзд, що давно набрав швидкості».

Найперше, з непереборною вірою у власну обраність і здатність  «пробитися» типовими способами КІСкодії - матриці суспільного наслідування: КІСАєте кожного, хто пропонує вам сприяння і підтримку, в усі місця; КІСАєте батьківські гроші як «шлях» у головне ШОУ вашого життя, КІСАєте КОНкретного КОНОдєржателя – продюсера, режисера, викладача, провідника, добродія, сусіда, роботодавця, гостя, друга, члена команди тощо. Натхненні власною спроможністю КІСАти – з чуттям справжності, глибинним змістом незаперечної привабливості, ціломудренним осяганням творчого начала в партнері, з наповненістю мелодії КІСАння чарівними звуками й пахощами тощо, затьмарюєте розум вашого сподвижника любощами й спрямовуєте всі його зусилля на вашу користь. Результатом буде просування ваших намірів першими щаблями успіху й щастя. В цей момент добрим знаком є замовити у ювеліра нагрудний кулон – золоту драбину з тією кількістю щаблів, яку прагнете осягнути. Носити його доти, поки не пройдете намічені щаблі.

          кабаки

Коли внутрішня потреба у звільненні іміджу від кайданів тіла спонукає Вас до виходу в силове поле е-ФІРУ, потрібно навчитися говорити на публіку так, щоб не виглядати «публікою». Це мистецтво говорити не має нічого спільного з красномовством. Тому вам не доведеться «паритися», достатньо знайти іміджмейкера, котрий надасть вашим потаємним умінням вишуканості й лоску. Тоді в парі з дзеркалом, вибудовуєте образ майбутнього успіху й готуєтеся його викласти в е-ФІР так, щоб все блистіло й мигало. Чим більше мигає, тим краще для вас, адже в миготінні не помітять ваших недоліків, яких ви, звичайно, не маєте.

          лілії

Якщо ваші ефіроносні вислови набудуть розголосу, вважайте, що настав час ввійти в певне солідне товариство (к-люб, школу, коло, союз, спілку, організацію, партію, групу підтримки тощо). Це дасть вам змогу впливати на хід суспільних ШОУ і принесе, помножені трудами, дивіденди, а з ними – давно омріяні блага. На цьому етапі варто стримуватися в КІСАнні будь-кого, щоб не дразнити імідж благодійників. Кулон також потрібно змінити, бо вам уже не треба буде розказувати в е-ФІРІ, як тяжко ви самореалізовувалися в тлумі заздрісників. Кращим за кулон є татуювання в певних місцях тіла особливо таємничих рисунків. Імідж піднімається тоді, коли ваше тату розглядають шановані в суспільстві персони й при цьому схвально висловлюються (не плутати з тату на зоні). На цьому етапі вам запропонують поважну посаду, яка зробить ваш імідж щоденно впізнаваним, а блага почнуть приходити самі – у нашому плебсі панує «золоте» правило, що від добра (читай – бабла) не відмовялються.

Коли вам набридне роль всеукраїнської ПОП-діви (ПОП-чувака), успішної бізнес-леді (бізнесМЕНА) й талановитого політика в лохотроні під назвою «Моя люба Україна», виходьте на міжнародний рівень – вивозьте капітал, облаштовуйтеся на березі одного з теплих морів у власному котеджі й живіть життям задоволеної персони, управляючи ростом власного капіталу, дітей і громади прихильників. Можете, при цьому, змінити стать, «родіну», цінності, це вже нічого не змінить у каруселі ШОУ – вона й далі крутитиметься так само, як і за вашої зоряної ходи. Тепер ви можете дуже дорого продати власний імідж, якщо він комусь ще буде потрібний.

                        вишні

3. Третій етап настає (якщо, на щастя, настає) тоді, коли почнете замислюватися над власним життям і задаватимете собі щодня одне запитання: на що потрачено кращі роки життя? Бо ж тебе ніхто не любить, нікому ти не потрібний (на), а історія ШОУ роїть нові імена зірок.

У приступі слабості, навідавшись до церкви, отримаєте чергову порцію ШОУ й починаєте крутитися біля того самого запитання, але вже у протилежний бік. Як тільки колобіг виведе вас на дорогу Істини, радійте, що ваша душа шукає виходу. Ось тільки душа про це дізнається й змусить розум діяти, виберіть один із відомих варіантів звільнення від попереднього іміджу:

а) християнський – віддаєте все своє багатство бідним і починаєте читати Льва Толстого й твори отців церкви, смиренно уповаючи на долю у вічності;

б) єзуїтський – віддаєтеся з усіма статками певному ордену й там отримуєте свою долю впливу на хід комірної історії;

в) російський – покидаєте все напризволяще й ідете в світ марнувати життя серед інших шизоголових;

г) американський – продаєте статки й мандруєте світами, споглядаючи чужі історії з позицій власної величі, не переймаючись ніякою історією, крім власного живота;

д) хохлуйський -  продовжуєте робити все, що досі творило ваше ім’я в історії марноти марнот, щоб увійти в шкільні підручники й там спочити до нової революції свідомості. При цьому інволюція вас уже не буде цікавити, бо вона опікується «тим світом».

                           ку-ку

Якщо виберете інший варіант переходу в щасливе майбутнє, опишіть його тут, якщо хочете бути в ЧАСІ інвертування свідомості.


  1. Іван Шворак 25 січня 2012 7:44
    І на всякий випадок треба прикупити земельну ділянку на Місяці, нікого не впускати в свій внутрішній світ, щоб нічого там не вкрали і обов"язково закопати за хлівом скриню з золотом.

  2. Іван Шворак 25 січня 2012 7:45
    В матеріялі дуже приємні і знакові світлини.
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь