Снайпер готовий ліквідувати Путіна за 6890 $

Volyn Times

Новини :: СВІТ

За повідомленням інформаційного порталу «Neva24», в рунеті з'явилося оголошення, що невідомий снайпер готовий назавжди знешкодити Путіна за 6 890 доларів, які потрібні на пристойну снайперську гвинтівку та інші витрати. Інтернет-сторінка не провисіла спокійно і години: «антипутінський» сайт вже прибрали геть з очей.
«Я воював як у першій, так і в другій чеченській війні, був снайпером, - повідомив про себе потенційний ліквідатор Путіна - Маю величезний досвід і бойову підготовку. 24 підтверджених вбивства і більше 30 непідтверджених. Я готовий вбити Володимира Путіна! »
Снайпер склав детальний кошторис. Гвинтівка - 6400 доларів, патрони до неї - 90 доларів, інші витрати - 400 доларів.
Ймовірно, 400 доларів потрібні ліквідатору Путіна на квиток до Москви і номер у готелі. Зброя йому потрібна не проста, а американська: снайперська гвинтівка «Баррет М95». Це потужний ствол: дальність польоту кулі 1800 метрів, на відстані кілометра пробиває легку броню. Ближче до Путіна важко підібратися.
Російський снайпер пояснив, чому він готовий ліквідувати Путіна:
«Простий народ живе в злиднях, нас вважають рабами, нам обіцяють, що ми будемо жити добре, а ми, навпаки, біднішаємо, згадайте обіцянки Путіна, дані ним у 2000 роках, нічого з того, що він обіцяв народу, не зробив, пора покласти цьому край».
На сайті було зазначено, куди переказувати гроші, і встановлений лічильник. Люди зібрали за годину майже чверть суми, 42 тисячі рублів.
Однак не минуло й години, як вся інформація з сайту зникла, а замість неї з'явився напис: «Сайт, до якого ви звернулися, тимчасово закритий адміністрацією сервісу».
«Нева24» радить: не варто розміщувати такі сайти на безкоштовному російському хостингу. Сторінку  ФСБ закриває вже вдруге.


  1. Андрій 21 травня 2011 15:39
    Вражає, наскільки актуальна пропозиція. За 1 годину чверть сумми... Думаю, в Україні кошти зібралися б швидше. Цікаво, чи вважається гріхом знищення паразитів?

  2. Viva 21 травня 2011 17:28
    В Україні стільки паразитів, що одного снайпера мало.
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь