ХЬОМ від Трьох Українців

ЛабОРАторія простору

Партнери :: НОВИНИ

 

Бог підписав Указ «Про кінець Європейської Цивілізації» і вмив руки. Після цього, в пику Указові, обрізані від Закону Бог проголосили створення Євросоюзу. Натомість Бог, слідуючи вказівці згори, вирішив не заважати спадкоємцям Каїна в їхньому рухові до Заходу Цивілізації. А щоб модерувати процес, вирішив застосувати метод ХЬОМ з метою «давати пенька» виРОДженим. І доручив цю невдячну роботу Трьом Українцям в якості слуЖіння.

Запитаєте, чому саме Українцям? Все по-божому просто: тільки з центру можна управляти процесом руїни назовні! Кращих руйнівників, ніж українці, годі й шукати!

Запитаєте, котрим Трьом?

Елементарно: після всіх «зачисток» території України  - ЦЕНТРУ ЄВРопи – завжди залишається тільки ТРИ Українці. У Бога все точно розРАховано: якщо більше буде «чистильників», важко втримати світ у принципі ТРИєдиності й стикати лобами по черзі три сторони «гри в кості», якщо залишати тільки одного – він конкуруватиме з Богом за монотеїзматичний преСТОЛ!

Якщо Ви думаєте, що ТРИ Українці знайомі, - помиляєтеся чистосердечно. Але то не є гріхом. Важливо, що сердечно, а решта – справа розуму. Якщо його нема, то й нічого турбуватися – завжди є мудрість й уПРАВа Бога, завжди є вічнозбережені ТРИ Українці, і завжди від них народжується таке, що потім стає вічнозбереженим!

Отже, кредит довіри до наших національних цінностей у Небі є якнайвищим, тоЖ довіримося вістям від ТРЬОХ, які володіють методом ХЬОМ. 

Щоб ТРИ Українці могли мати імідж неСУНів міжнаціональних цінностей, Бог подбав про їхнє озброєння – вони, і тільки вони, володіють Зброєю Інформаційного Визволення з кабали.

Якщо хто, Панове, не знає, що то таке бути в кабалі, дякуйте Богові. Це Він подбав, щоб Ви так уміло грали «в кості», що їх не перемелюють на муку для риб, а закопують в землю по сконченні днів імені Вашого. Але я Вас запевняю: ніколи не можеш знати, що нові ідеологіи від кабали не прийдуть уночі й не викопають Ваші кості, щоб провести ексгумацію й відправити кістяк туди, де на ньому можна буде заробити яку копійку!

Ага, про Зброю! То, Панове, знає тільки Бог і Його отих Три Ук. Вони, як «наСТОЯЩІ», несуть РА – світло Істини! Як мінімум – три РА: одне – від серця, інше – від власного  розуму і третє – від мудрості народу.

Бог каже, що то вчення є Зброєю – вчення про ТРИСУТТЯ. По-простому, то означає знання, як «тамтой світ», де лежать кості Предків, змушує світ Богів ПРАВИти Закон, за яким Пан Біг ліпить, перепрошую, Являє нас із Вами так, як ми тоте хочемо! Те, що виходить хєрово, то, прошу я Вас, наша сПРАВа. Щось не те і не туди втикаємо, а потім намагаємося «зіпхати» вину на когось. Шкода, але ми вибрали такий собі благородний метод «спихання» - щоб не ображати сусідів, бо з ними можна випити по сто й більше грам, знаходимо собі ЦАПІВ-відбувайлів у РОДу.

Три Українці кажуть, що Боги розмовляють українською мовою, бо тільки нею можуть порозумітися між собою, адже вона містить знакову і смислову основу універсального механізму творення. Боги розмовляють українською і ніяк не збагнуть, чому їх не чують!

Ті серед людей, хто вважає себе українцем, також не збагнуть цього. Але це вони – діди і прадіди, батьки і діти, правнуки й онуки – допомагали й допомагають обрізаним від Закону будувати технократичну та інформаційну Цивілізацію Людей Мамони! Гроші – інструмент Мамони, головна зброя проти божественного. І саме вони – гроші - довели проектантів до Заходу Європейської Цивілізації по всьому світові.

Українці у Часі виРОДження Каїнової Цивілізації повинні збагнути власні помилки. Їм за Законом належить три етапи творення наступної Цивілізації Людей Слова. Для цього й живуть Три Українці, і вчитимуть народи, і множитиметься Правда Трисуття українською мовою!

(Далі читай «Три Українці йдуть у Криню Стовпів»)

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь