«Волинський щит» захищатиме лучан.

Volyn Times

Нація :: ТЕМА ДНЯ

Представники підрозділу «Волинський щит» братимуть участь в охороні громадського порядку на вулицях Луцька. Вони самі і разом із небагаточисельними працівниками міліції запобігатимуть можливим необґрунтованим проявам агресії, зупинятимуть мародерів, грабіжників чи інших порушників громадського спокою. Такої домовленості досягнуто в результаті перемовин із начальником УМВС України у Волинській області Олександром Терещуком. Патрулювання здійснюватиметься щодня з 18-ої години. Хоча, підрозділ постійно перебуватиме у стані готовності й реагуватиме на різні варіанти розвитку подій в Києві і регіоні.

До «Волинського щита» входять місцеві жителі, які добре усвідомлюють, що відбувається зараз в Україні. Це – люди, які свого часу пройшли відповідну військову, а також спортивну підготовку. Вони – високопрофесійні і порядні.

Долучатися до охорони громадського порядку можуть також колишні військові, люди зі спеціальною спортивною підготовкою. Основні вимоги: здоровий глузд, врівноваженість, здатність працювати в команді, відсутність політичного фанатизму.

Якщо вам стало відомо про можливі провокації чи ви стали свідком протиправних подій, що загрожують життю і здоров’ю людей, повідомляйте про це на номер: (066) 683 45 18. 

Наразі співробітники підрозділу мають потребу у бронежилетах. Якщо ви можете допомогти, переказуйте кошти на закупівлю амуніції на рахунок в Ощадбанку: 5104 7700 0268 8630


  1. Ігор 22 лютого 2014 16:16
    Благородна справа.Тим більше в такій ситуації.
    Люди не повинні ходити по місту з острахом .
    Потрібна сила, яка адекватно зреагує на спроби порушення спокою мирних жителів та гостей міста,
    а в разі потреби стати щитом на їх захист.

  2. інквізитор 12 березня 2014 1:08
    Хорошу справу робите Хлопці! СпрАвжню - ЧОЛОВІЧУ!!!

  3. інквізитор 12 березня 2014 1:08
    Хорошу справу робите Хлопці! СпрАвжню - ЧОЛОВІЧУ!!!
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь