Підприємці почали війну з СЕС?

Volyn Times

Антимафія :: ТЕМА ДНЯ

Рада підприємців Дарницького району Києва висловила солідарність з підприємцями Чернігівської області в боротьбі з існуючими корупційними схемами в районних та обласних санітарно-епідеміологічних станціях.

Як повідомила УНІАН заступник голови правління цієї організації Вікторія МУНДИРОВА, «настав момент, коли необхідно об'єднатися і всіма силами боротися проти корупції, проти мафіозних схем, які складалися десятиліттями, в системі СЕС. Чернігів – це не виняток, а, на жаль, фактичне підтвердження катастрофічної ситуації у вказаній сфері. Надихає те, що самі підприємці не здригнулися і звернулися за допомогою у вищі інстанції».

Нагадаємо, 9 червня підприємці і представники громадськості Чернігівської області звернулися до міністра охорони здоров'я України Олександра АНІЩЕНКА з вимогою зняти з посади начальника місцевої СЕС. За словами заявників, чинний керівник Чернігівської СЕС через різні корупційні схеми не тільки перетворив дозвільну і наглядову систему СЕС на особисту годівницю, а й зосередив у своїх руках величезну частину нерухомості на території всієї України, готельний бізнес у Криму, аптечний бізнес тощо. У своєму зверненні підприємці Чернігівщини зажадали від міністра виконання пунктів програми Президента України, що стосуються жорсткої боротьби з корупціонерами.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь