Сиротинська. Вона працює?

Volyn Times

Антимафія :: ТЕМА ДНЯ

Кавування в робочий час стало традицією для начальника Департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинської. Кілька днів тому ми вже публікували світлини та відео з відпочинку цієї посадової особи разом з підлеглими. Учасники руху «Headhunters» надали нам ще кілька цікавих фото цієї пані, знятих в робочий час в тому ж кафе, що належить депутату міської ради М.Рабану.

Мабуть рамки кабінету не дозволяють вести секретних розмов про фінансові тонкощі «муніципальних» питань. Тому приходиться це робити з підлеглим бухгалтером, пані Ольгою Захарчук, від гріха подалі. Але за кавою.

Фото зроблене в липні 2017 р. (12.45 дня).

Фото руху «Headhunters»

А ось на фото пані Сиротинська з членом виконкому, висунутим УКРОПом, Олександром Серватовичем. Нагадаємо що саме цей пан був активним учасником рейдерського розбійного захоплення приміщення «Ініціалу», що здійснювалось саме в його інтересах. Тож дії «муніципалів», після таких світлин, можна чітко прогнозувати.

Фото зроблене 24 травня 2017 року. Під час робочого дня.

Фото руху «Headhunters»

Коли стукаючи в двері когось з луцьких міських посадовців, в надії на допомогу, ви не знайдете їх на своєму робочому місці… Згадайте ці світлини. І пошукайте в найближчих кафе. Судячи з тенденції, вони працюють тільки там.  

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь