Попам - і море по коліна

Volyn Times

Новини :: УКРАЇНА

Він вирішив, що йому — все можна. Сів за кермо джипа і повправлявся у віртуозній грі прямісінько біля Володимирського собору у Києві. За інформацією “Коментарів”, даівці звернули увагу на позашляховик, який петляв між смугами - якраз навпроти головного входу собору. А за кермом сидів сам “божий служитель”. Він їхав прямо по тротуару одного з центральних бульварів і намагався об'їжджати перехожих. Правоохоронці ледве впоралися з дебоширом у мантії, який розмахував кулаками і мало не вибив скло службового авто. До приїзду наряду міліції співробітники ДАІ замкнули його в джипі.

Ще один “святий отець” зганьбився на очах у 150 прихожан на території країни, де навіть на грошах пишуть про Бога. У Каліфорнії, в місті зі священною назвою Сакраменто “преподобний” Джуліан Медіна з'явився на таїнство хрещення з годинним запізненням, ледве утримуючи рівновагу і промовляючи якісь звуки нелюдською мовою. Потім він упав на підлогу храму і захропів. Довелося терміново викликати іншого священика - тверезого і адекватного, повідомляє сайт “Інша Америка”.

“Попізм” стає дедалі популярнішим. На жаль. А можливо це вірус, котрий вражає “служителів” у мантіях і сутанах?


  1. ЛабОРАторія простору 10 лютого 2012 17:49
    "Волиньтаймс" написала: "У Бога немає релігії". Від ЛабОРАторії додам: у попів нема Бога, а останній і єдиний із євреїв (праведник), який віддав своє життя за те, щоб українці могли вірно служити іновірцям, виглядає на хресті як Гімнаст...

  2. Olga 3 квітня 2012 19:45
    Жахливе, що такі є!Що тут скажеш Бог їм суддя!
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь