Час тверезіти

Ігор Левчук

Vox Populi :: ТЕМА ДНЯ

Колишній головний «мент» країни тепер винен головному «ЗК» за гучне повернення у велику політику. Примітно, що сталося це в момент лавиноподібного падіння рейтингів т.зв. опозиції, яке почалося від кинутих в бік влади сніжків. Збіг? Умисел? Підстава? Незабаром побачимо…

Очевидне лише намагання Банкової створити багатоходовий політичний маневр на перспективу. Свідченням цьому є правовий повідок для екс-міністра, створений на його юридично сумнівному виході з в’язниці. Очевидним є і ймовірне підсилення особистісного протистояння в коаліції. Сьогоднішні заяви його соратників про створення нової «радикальної» партії і перспективу конкуренції в опозиційному середовищі це лише підтверджують.

Луценко. Воскресіння.

Удавана гримаса поступок перед Заходом з примарною перспективою звільнення Тимошенко є лише моментом торгу для Януковича і компанії, що дарує їм головне -  час невтручання. А саме він дуже необхідний  для відволікаючих ідеологічних вихлопів, що маскують банкрутство країни і великий бенкет на її економічних останках. 

Тож чергове воскресіння нового спасителя, якого маніакально чекає інерційна свідомість втомленого українського обивателя, дає фору лише творцям політичного безриб’я. 

Прикро, але пройшовши етап політичних розчарувань, ми, як нація, і досі борсаємося в тій же маргінальній політичній купі, так і не спромігшись проявити мудрі обличчя з новою системою цінностей і якістю світобачення. 

Поринаючи в черговий простір простодушної надії, може варто почути нарешті біблійні істини і не наливати нове вино в старі бурдюки? А особливо – не доручати цей процес схильним до політичного алкоголізму. Час думати. Час діяти. Час тверезіти…


  1. igor_vt 9 квітня 2013 9:31
    "...Удавана гримаса поступок перед Заходом...
    ...ми, як нація, і досі борсаємось в тій же маргінальній політичній купі...
    ...Час тверезіти… може варто почути нарешті біблійні істини..."
    -------------------------------------------

    Come back in Russia? )



  2. Ігор Левчук 9 квітня 2013 13:51
    Вихід Луценка, це не жест усвідомленої милості, чи виправлення власних помилок, це спроба влади побудувати власну гру і уберегти себе перед Заходом. А щодо "політичної купи", то тут дійсно вона одна, стара і велика. І саме з неї, з завидною регулярністю, постійно виринають одні й ті ж обличчя, з однією і тією ж суттю, але під різними гаслами... Україні хронічно не вистачає нової якості державників!!!
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь