Випивший екс чиновник ВОДА тикав дулі громадянам

Volyn Times

Антимафія :: ТЕМА ДНЯ

Чиновник Волинської ОДА та його колеги посадовці дозволяють собі перехилити чарку під час робочого дня та хамити громадянам.

Це було зафіксовано лучанами, які відпочивали в кафе «Моменто» на Київському Майдані, поруч з приміщенням Волинської ОДА. Знімаючи інтер’єр закладу з цікавими фресками на стінах, відвідувачі випадково зняли й підвипившого громадянина. Помітивши камеру, він почав активно тикати їм дулі. Вів себе доволі агресивно та намагався погрожувати.

Цим агресивним персонажем, як вияснилось, виявився екс заступник начальника управління культури ВОДА, а нині голова обкому профспілки працівників культури Ярослав Корнелюк. Саме він, в такий спосіб, ніс "культуру в маси". Підсилюючи її комбінацією з трьох пальців.

Все це відбувалось вже після обідньої перерви.

З ним за столом виявились і підлеглі начальниці Управління культури, з питань релігій та національностей Волинської ОДА Ольги Чубари. Це Віктор Сливка, який нині займає посаду в.о. начальника відділу з питань внутрішньої політики обласної державної адміністрації та директор Волинського державного училища культури і мистецтв ім. І.Ф.Стравінського Василь Панасюк. Посадовці, замість праці, спокійно розпивали пляшку на трьох.

Внутрішня політика держави, культура та вживання «во внутрь» речі все ж різні. Тож, зважаючи на те, що відділ внутрішньої політики ВОДА «організовує вивчення громадської думки щодо діяльності обласної державної адміністрації, проблемних питань області, готує пропозиції за результатами відповідних досліджень», ми трішки посприяємо йому в цій роботі. Вивчена нами громадська думка явно не схвалює такий імідж органу, що представляє Президента України в очах громади. А образ хамовитого п’янички з дулею, в громадському місці, гідний хіба що фейлетонів та «мемів», а не статусу чиновника державного рангу. Тож надіємось, що такі карикатурні образи більш не «прикрашатимуть» кабінети волинської адміністрації. А її керівництво зробить правильні кадрові висновки. А ми йому і надалі в цьому сприятимемо.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь