Хамство не спинити? Або ініціація «свободівської» секретарки

Volyn Times

Антимафія :: ТЕМА ДНЯ

Жіночі романи таки впливають на мізки посадовців. Ганебний ефект від них спостерігаємо в кабінетах міської ради Луцька.

29 липня в приймальню заступника міського голови К. Петрочука та радника І. Поліщука постукала старша жіночка – активна лучанка пані Тетяна Дацишина. В м’якому кріслі офіційної приймальні, читаючи жіночий роман, сиділа довгов’яза секретарка. На питання чи є «шеф», молодиця, ліниво відірвавши погляд від книги, сонно відповіла: «Ну ты ж увидела»… Така відповідь канцеляристки перших осіб дуже вразила старшу пані. Про що вона чемно зауважила молодій особі. Проте, замість вибачення, почула: «пошла вон отсюда, старая кошёлка !»…

Ми не знаємо в яких «високих пансіонах», чи блатних «малінах» виховували цю молоду особу, чи це так вплинули на неї старші товариші, яких вона обслуговує в кабінетах міської влади, але така поведінка явно дискредитує Луцьк, як культурне місто.

Щоб розібратись в генезі бурхливого процесу виховання такого цінного співробітника органу влади міста, ми  вирішили вивчити це питання. Хто ж така ця «висококультурна» Наташа Вега - секретар керівника, яка постійно, разом з своїми працелюбними шефами, отримує гучні премії по 100 відсотків до посадового окладу? Як виявилось, на роботу її взяв минулий «мер».

Ну звісно, мабуть, не без протекції «антикомуністичної» фракції місцевого ВО «Свобода», яка тоді тісно співпрацювала з колишнім комуністом та першим секретарем місцевого обкому комсомолу М. Романюком. Мабуть під «прикриттям». Тестем цієї пані виявився член цієї ж політичної сили – депутат 6 скликання та голова постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Юрій Васильович Вега.

Її чоловіком, згідно її ж декларації, є син цього екс депутата - Володимир Юрійович Вега.

Цей пан був помічником скандальновідомого нинішнього, теж свободівського, депутата Київради Олега Чернецького, який тоді, в 6 скликанні луцької ради, був її депутатом.

Ми б не будували конспірології з цих зв’язків, аби не одне але.  Зв’язок секретарки перших осіб міста з скандальним Олегом Чернецьким на фоні повної відсутності реакції її владних патронів на свавілля цього крамара та забудовника, що має місце останнім часом, створює занадто багато логічних ланцюжків та запитань.

Можливо це хамство канцеляристки викликане саме реакцією на дії пані Тетяни Дацишиної, яка багаторазово піднімала питання незаконних дій Чернецького та його партнерів перед керівництвом міста та створила багато незручностей свободівському спонсору? Може саме тому «невістку» і прорвало… Аж російською…

Ми не будемо засуджувати багаторічну традицію «олігархічного» УКРОПу прикормлювати крихтами місцевих «антиолігархічних» свободівців, гріючи їх в теплих кабінетах «злочинної влади». Най це робить їх виборець. Ми просто надіємось, що роман Люко Дашвар «Ініціація», яким так зачитується секретарка в робочий час, отримуючи за це 100% премії з кишень міської громади, де змальовано багато ганебних вчинків головних героїв, якими керує злоба, споживацький інтерес, та які абсолютно відкидають мораль і здоровий глузд, буде таки нею відкладений в сторону, завдяки офіційній реакції з інших кабінетів.

Ініціація - це не просто назва бульварного роману, ініціація - це все ж перехід особистості на новий щабель та вдосконалення в напрямку до зміни свідомості. На жаль, в нинішній міській владі Луцька, як в цій книзі, все давно змішалося. І люди тут, як і в ній, амбітні, але все ж темні. І як в книзі, вони розграбовують обійстя, прикриваючись шляхетною метою: зберегти речі до повернення господаря. Господаря, якого давно чекає Луцьк. І якого точно немає в кабінетах з такими секретарками .

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь