Міліції закон не писаний

Volyn Times

Новини :: УКРАЇНА

Проти київського міліціонера, який на пішохідному переході збив жінку з дитиною, не порушили кримінальну справу. Інспектор сплатив штраф у розмірі 225 гривень. Дільничний інспектор Деснянського райуправління міліції збив на пішохідному переході 30-річну Олену Пегасіну і її шестирічну дочку Яну, пишуть "Факти". За словами очевидців, від сильного удару "Міцубісі" маму з донькою відкинуло на трамвайну колію. Проте сам винуватець ДТП, вийшовши з автомобіля, кинув на постраждалих лише короткий погляд, після чого відійшов убік і почав комусь телефонувати.
"Я почула, як він сказав: "Тут проблемка нарисувалася... Виручай", - розповіла свідок ДТП Зінаїда Андріївна. За її словами, від чоловіка також сильно несло перегаром.
Маленька дівчинка не отримала значних ушкоджень, лише численні забої та гематоми, натомість її матір, яку було госпіталізовано у тяжкому стані, два дні перебувала у комі. В жінки були серйозно пошкоджені внутрішні органи, трахею і легені залило кров'ю.
Щодо винуватця ДТП, то, як вдалося з‘ясувати "Фактам", дільничний інспектор залишився працювати в правоохоронних органах. У столичній прокуратурі розповіли, що кримінальну справу можуть порушити лише після того, як постраждала жінка закінчить курс лікування і матиме на руках висновок судмедекспертизи.
Джерело у міліції розповіло виданню, що міліціонер, який збив матір з дочкою, отримав догану. Співробітники ДАІ склали протокол про адміністративне правопорушення, згідно з яким він заплатив 225 гривень штрафу.

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь