Анімована "польська історія"

Volyn Times

Історія :: ТЕМА ДНЯ

Творець фільму «Польська історія», Томаш Багінський, майстер сучасної польської анімації, номінований на "Оскар" за пісню «Собор». На думку автора, його фільм, це візуальна поема розказана через відео, де "важливі моменти в нашій історії змішані з асоціаціями, з символами, презентаціями міст,  людей, пам'яток. Це картина, де йде прокручування карти, де є візуальні пояснення конкретних ситуацій, де важливі жести, важливі слова."

Цей стильний гігантський візуальний колаж, що підготовлений ​​під керівництвом відомого історика, професора Henryka Samsonowicza, за вісім хвилин передає загальне враження, настрій та атмосферу тисячолітнього становлення Польщі. Подорож в іншу реальність, образи, музика створюють відчуття польоту в часі і просторі польської історії.


  1. Viva 14 травня 2011 11:51
    Поляки знайчно шанобливіше ставляться до своєї історії. Це ні для кого не таємниця. Там змалечку закладають: "Єстем поляк"... Хоча, не все так добре і в них. І мають вони в своїй історії непрості уроки. А відео просто смачне - високий рівень, дуже професійно. І дуже презентаційно.

  2. Рома 28 жовтня 2011 21:55
    Хороша робота. Але моделювання, деталізація та текстурування персонажів(героїв)на першому плані могли б бути більш якіснішими. Що не кажіть, а ген самоідентифікації у наших сусідів функціонує справно.
Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь