Побори в ПУМі підтвердила міліція

Volyn Times

Антимафія :: РЕАКЦІЯ

Після 6-ти місячних походів у міліцію, численних скасувань відмов у порушенні кримінальної справи й кількох особистих зустрічей із начальником УМВС України у Волинській області В'ячеславом Ходирєвим нарешті маємо перший результат. Обласна ДСБЕЗ таки провела перевірку, в результаті якої діях працівників ПУМ вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.2 ст.183 КК України, а саме - незаконна вимога оплати за навчання у державних чи комунальних закладах". Наразі справа - на розгляді в прокуратурі м. Луцька.

Відповідь УМВС України у Волинській області

Заодно констатуємо, що для луцької міської ДСБЕЗ справа щодо можливих фінансових зловживань у Палаці учнівської молоді м. Луцька виявилася таки "не по зубах": чи то досвіду й професіоналізму забракло, чи, можливо, й була якась мотивація щоразу "не додивлятися". Причому, останніх аж дві одразу відмови (що є беззаперечним порушенням) міська ДСБЕЗ вклала у поштову скриньку без конверта, згорнувши документи вчетверо і скріпивши їх степлером - порушивши тим самим ст.31 Конституції України, ст.163 КК України. Коли міліція сама порушує закони, то чи варто дивуватися, що вона так довго і з величезними потугами розглядає справи, надсилає численні відмови або, інакше кажучи, - просто "відмахується" від людей! Аби відстояти себе, доведеться не один стос паперів списати, направляючи їх у різні інстанції. А ще - мати неабияке терпіння й витримку. Тож - нехай вам їх не забракне у боротьбі за відновлення справедливості й відстоювання власної гідності. 

Зупинимо побори в навчальних закладах Луцька!

Всім же, хто має намір записувати своїх дітей на гуртки у міський ПУМ, повідомляємо, що навчання в цьому закладі, згідно зі ст.53 Конституції України, - БЕЗПЛАТНЕ. Кожна вимога оплати за навчання - є грубим порушенням чинного законодавства. А, отже, ви, по-перше, маєте повне право не платити, а, по-друге, - відстоювати себе і свою дитину. Інакше доведеться стати дійною коровою ще в одному навчальному закладі. У випадку тиску чи незаконного вимагання коштів, ви можете також звертатися до нашої редакції: redaktor.volyntimes@gmail.com, або залишити інформацію на нашій "Гарячій лінії"

Для того щоб коментувати увійдіть будьласка під своїм акаунтом або зарєструйтесь